НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Австралийска компания за недвижими имоти ще предлага луксозен имот за BTC

МАР. 19, 2019 18:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Австралийска компания за недвижими имоти ще предлага луксозен имот за BTC

Aвстралийски гигант за недвижими имоти е първият в страната, който пуска аукцион за Биткойн.


Той ще бъде първият, който ще позволи на Биткойн да влезе в сферата на търговете на имоти в Австралия. Това поставя криптовалутите в още един аспект на комерсиалния живот. Собственикът на имота казва, че иска да има колкото се може повече криптовалути.

Една от най-големите компании за недвижими имоти в Австралия, LJ Hooker, се подготвя за търг на луксозни недвижими имоти за Биткойн (BTC) и BNB с аукционер на живо.

Според Micky Media, която разказва историята на 18-ти март, групата си сътрудничи с Blockchain Company NuYen и James Pratt Auctions, за да улесни онлайн наддаването за къща с пет спални в Нов Южен Уелс, Австралия. Докладът гласи частично:

Аукционист ще прави наддаванията в криптовалута, като цената ще бъде конвертирана и показана в AUD и USD, на екрана на живо. Плащанията могат да се правят както в Биткойн (BTC), така и в стейбълкойна BNB.


AUD също ще се приема


Грег Костело, ръководител на Nuyen, който също е собственик на въпросния имот, каза, че освен BTC и BNB, австралийският долар също ще бъде приет.

Предстоящият търг на живо привлече заинтересовани купувачи от Китай, Канада, Австралия и САЩ, според публикацията.

Относно LJ Hooker


LJ Hooker е основана през 1928 г. Фирмата за недвижими имоти е една от най-известните и най-доверените марки за недвижими имоти в света. С офиси в Китай, Нова Зеландия, Индонезия, Вануату, Папуа Нова Гвинея и разбира се, Австралия, компанията управлява едно от най-големите портфолиа за имоти в региона, с около 160 000 имота на стойност 71 милиарда щатски долара (USD).

Търгът ще се проведе на 8-ми април. И според публикацията, Костело, който е крипто ентусиаст, възнамерява да запази колкото може повече BTC и BNB монети.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум изглежда по-силен от Биткойн, твърди анализатор

В последния бюлетин на TechnicalRoundup псевдонимният анализатор Cred казва, че Биткойн приключи седмицата без ясен сигнал за това накъде върви цената на BTC.“Биткойн/долар предложи сравнително двусми...
НОЕ. 27, 2021 09:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света