НАЧАЛО Биткойн

Артър Хейс: Биткойн ще се срине преди отново да достигне $20,000

13.12.2019 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Артър Хейс: Биткойн ще се срине преди отново да достигне $20,000

Изпълнителният директор на BitMEX, Артър Хейс, казва, че Биткойн може да търгува в широк диапазон през следващата година.

Съоснователят на борсата за криптовалути каза, че според него Биткойн може да потъне до $3,000 и да нарасне до $20,000 през 2020 г. – в зависимост от копачите на BTC и представянето на фиатните валути.

Според Хейс, BTC може да се върне към най-високата си записана стойност, ако темповете на инфлация се повишат и Биткойн се запази като запас от стойност.

Алтернативно, Хейс казва, че дъното на потенциалния ценови диапазон на Биткойн през следващата година ще бъде преломния момент за копачите. Ако валутата „се върне към меча територия“, тя може да види понижение до $3,000 долара, твърди той.

Хейс сподели мнението си, че Libra на Facebook е положително развитие за BTC в дългосрочен план, казвайки, че предстоящата стабилна монета „може да се превърне в прехода към реални криптовалути като Биткойн“.

Това не е първият път, когато Хейс прогнозира сериозната сума от $20,000. През септември главният изпълнителен директор заяви, че Биткойн с две крачки ще достигне директно до $20,000.

През септември Хейс каза, че в дългосрочен план той вярва, че парите ще изчезнат напълно, което ще доведе до нова дигитална ера за парите, която дава на Биткойн потенциала да достигне $50,000 и повече.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Хонконг ще стартира Биткойн ETF още следващата седмица

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) на Хонконг официално одобри първата вълна от спот Биткойн и Етериум ETF, които трябва да започнат търговия на 30 април.

25.04.2024 12:00 1 мин. четене

PayPal иска да въведе награди за копаене на Биткойн

На 22 април Blockchain Research Group на PayPal представи стратегия, целяща да стимулира крипто миньорите, които използват възобновяеми енергийни източници, като им предлага допълнителни Биткойн (BTC) възнаграждения.

24.04.2024 18:00 2 мин. четене

Биткойн – спасението за затруднените икономики?

През последното десетилетие Биткойн набира популярност, особено в региони, изправени пред икономическа или политическа нестабилност, където традиционните банкови системи могат да се разклатят.

24.04.2024 16:00 2 мин. четене

Бившият директор на Twitter разкри нова система за копаене на Биткойн

Компанията за разплащания Block, известна преди като Square, разкри намерението си да разработи система за добив на Биткойн (BTC) в отговор на предизвикателствата, пред които са изправени майнинг компаниите.

24.04.2024 12:40 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.