НАЧАЛО Други

Arca стартира нов крипто фонд

АВГ. 4, 2021 22:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Arca стартира нов крипто фонд

Фирмата за управление на дигитални активи Arca стартира нов активно управляван крипто фонд, който има за цел да предложи ниски двуцифрени ефективни доходи.

В съобщение за пресата, публикувано на 2-ри август, фирмата за управление на дигитални активи Arca обяви, че е стартирала „Arca Digital Yield Fund“, активно управляван фонд за приходи. Целта на фонда е да осигури инвестиционни възможности с минимална волатилност и ниска двуцифрена ефективна доходност. Първоначално достъпна само за вътрешни и съществуващи инвеститори, тя ще бъде достъпна за външни инвеститори и обществеността по-късно тази година.


Arca също е домакин на онлайн уебинар, който е отворен за квалифицирани институционални купувачи и акредитирани инвеститори. Ръководителите на фонда ще обсъдят неговата стратегия, инструментите, използвани за генериране на доходност, рисковете на контрагентите и общата среда на макродоходност.


Говорейки за предимствата пред другите фондове, главният инвестиционен директор на Arca Джеф Дорман каза:


Ние вярваме, че активно управляваният фонд е по-добър вариант от опциите за генериране на пасивна доходност, които понастоящем се предлагат на пазара поради своята гъвкава структура, което ни позволява да се възползваме от променливите проценти на възвръщаемост в различни сегменти от класа на активите ... Arca е водещ инвеститор чрез нова територия със същия фокус върху пазарната стратегия, запазването и растежа на капитала и инвестиционния риск. 


Arca предлага различни инвестиционни продукти, насочени към крипто пространството, включително фонд, който предлага експозиция към акции на блокчейн компании. Екипът зад проекта има богат опит на Уол Стрийт и съчетава разбирането си за традиционните финанси с иновативния потенциал на блокчейн технологиите.


Ред е на мениджърите на активи


Сред предложенията на Arca са фондовете на Arca Digital Assets и акредитираният инвеститорски Биткойн тръст, начин за удобно получаване на експозиция към цената на Биткойн. Това се оказва популярно сред инвеститорите, които имат дългосрочни перспективи за Биткойн.


И най-общо казано беше добър период за мениджърите на дигитални активи от началото на бичият пазар миналата година. Много известни имена пуснаха нови продукти, включително Grayscale Investments, които пуснаха DeFi фонд. Европейският пазар също се развива по-добре, като немските финансови институции вече позволяват до 20% притежание на крипто.


ПРОЧЕТИ ОЩЕRipple търси да се сдобие с документи от Binance за делото си


Проучване на 100 хедж фонда показа, че тези организации планират значително да увеличат инвестициите си в крипто през следващите пет години. Ръководителите очакват да държат средно 7.2% от активите си в криптовалути до 2026 г., което би поставило тази цифра над $300 милиарда.


Въпреки това, все още има известни опасения относно крипто в света на хедж фондовете, най-вече относно волатилността. Но ако увеличаването на институционалните инвестиции през последните две години е нещо, което може да се случи, хедж фондовете също могат да елиминират тази загриженост с разширяването на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света