НАЧАЛО Други

Apex Clearing стартира крипто инвестиционен филиал

ДЕК. 14, 2018 16:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Apex Clearing стартира крипто инвестиционен филиал

Компанията за финансови услуги Apex Clearing потвърди, че планира да открие специален отдел за криптовалути в прессъобщение в сряда, 5-ти септември.


Apex, който работи от 2012 г. насам, ще създаде Apex Crypto, за да предостави на съществуващите клиенти достъп до различни криптовалути, като Биткойн (BTC), Биткойн Кеш (BCH), Етериум (ETH) и Litecoin (LTC).

Инвестиционните платформи, използващи Apex, ще могат да осигурят възможности за инвестиции в криптовалути на своите потребители, гласят прессъобщенията.

Този ход, според главния изпълнителен директор Бил Капуци, отразява "непрекъснатото нарастване" на търсенето на крипто-базирани инвестиционни опции. Капуци добави:

Ние помагаме на нашите клиенти да премахнат бариерите, за да осигурят бързината, ефективността и гъвкавостта, от които се нуждаят, за да обслужват следващото поколение инвеститори.

Apex Clearing планира да достави Apex Crypto през четвъртото тримесечие на годината.

Според Business Insider, които цитират "запознати" с развитието хора, Goldman Sachs "стигна до извода, че все още трябва да се предприемат много стъпки, повечето от които не са под контрола им, преди регулирана банка да получи разрешение да търгува с крипто пари".

Независимо от това, интересът от инвестиционните източници на крипто пазара продължава, като инвеститорите гледат към платформата на Bakkt.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света