НАЧАЛО Прессъобщения

ApeCoin (APE) и Immutable (IMX) под мечи натиск, Everlodge (ELDG) може да скочи 30x

септември 18, 2023 12:25 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ApeCoin (APE) и Immutable (IMX) под мечи натиск, Everlodge (ELDG) може да скочи 30x

Напоследък ApeCoin (APE) и Immutable (IMX) са подложени на натиск от страна на мечките. Остава обаче въпросът - може ли тези токени да претърпят обрат?

Междувременно един новопоявил се играч предизвика доста вълнения в крипто света – Everlodge (ELDG). Възможно ли е това да е следващият токен, който ще скочи 30х?

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

ApeCoin (APE): Потенциална възходяща траектория?

ApeCoin (APE), тясно свързан с известната колекция Bored Ape Yacht Club NFT на Yuga Labs, може би се сблъска с неотдавнашни мечи сигнали, тъй като достигна ново историческо дъно. Пазарните анализатори обаче остават уверени в потенциала на ApeCoin за стремително завръщане.

Крипто пазарът е пословично волатилен и пътуването на ApeCoin не прави изключение. Подобни колебания могат да предоставят възможности за онези, които вярват в дългосрочната жизнеспособност на проекта. След като ApeCoin DAO натежа по четири нови предложения, които биха могли да разширят екосистемата на проекта, пространството за растеж на проекта се разраства.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Тъй като крипто пейзажът е известен със своята непредсказуемост, внимателното следене на развитието на ApeCoin и по-широките пазарни тенденции е от съществено значение, тъй като проектът все още може да изненада с още един забележителен възход. Поради всички тези причини експертите прогнозират цената на ApeCoin да достигне $2.32 до декември 2023 г.

Immutable (IMX): Нови разработки

Напоследък Immutable (IMX) преживява спад. Въпреки това непрекъснато се появяват нови разработки, които показват потенциално обещаващи перспективи в скоро време. Едно от най-забележителните е ангажиментът на Meta Toy City да надгражда Immutable zkEVM.

Meta Toy City, с подкрепата на Sandbox Network, успешно осигури над $2 милиона финансиране за своята мобилна игра MMORPG. Това стратегическо сътрудничество и нарастващият интерес към проекта подсказват потенциала на Immutable да набере още по-голяма популярност. По този начин токенът Immutable X може да започне своята възходяща траектория.

Всъщност експертите остават оптимисти, че с появата на все повече партньорства цената на Immutable X ще се повиши. Ето защо те прогнозират, че токена може да се търгува между $1.61 и $1.79 до края на 2023 г.

Everlodge (ELDG): Възходяща сензация на предварителните продажби

На фона на тези колебания на ApeCoin и Immutable, Everlodge (ELDG) се очертава като тъмен кон. Позиционирана като решение на проблемите на пазара на недвижими имоти, платфромата на Everlodge предлага пазар на имоти, където всеки може да стане частичен собственик на луксозен имот в блокчейн на цени от $100.

За да поясним, Everlodge ще дигитализира и ще монетизира вили и ваканционни жилища от висок клас в незаменяеми токени (NFT) и след това ще ги фракционира. В резултат на това платформата отваря пазарът на недвижими имоти, възлизащ на $280 трилиона, за всеки инвеститор – без значение от размера на доходите му.

Клубът за награди на Everlodge (ELDG) е уникална и примамлива функция в неговата екосистема. Този клуб позволява на членовете да печелят безплатни нощувки във всички обекти в мрежата на Everlodge, подобно на модела на временно ползване на собственост. Това, което го прави още по-вълнуващ, е възможността за препродажба на тези нощувки, което потенциално генерира пасивен доход.

Достъп до този клуб обаче имат само притежателите на токени ELDG. Затова безброй хора се насочват към текущата публична предварителна продажба, тъй като един токен струва само $0.018. Но това е цена на Етап 3 и с напредването му – ще се повиши и стойността на токена. Търсенето е толкова голямо, че анализаторите дори предвиждат 280% ръст преди края на предварителната продажба и още 30х ръст след стартирането на проекта.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.