НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Апартаменти за $30 милиона в Манхатън са токенизиран на публичния Етериум блокчейн

ОКТ. 4, 2018 22:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Апартаменти за $30 милиона в Манхатън са токенизиран на публичния Етериум блокчейн

Първият основен актив на Манхатън, който ще бъде токенизиран на блокчейн, е луксозена сграда, наскоро оценена на $30 милиона.


Сградата на East Village съдържа 12 апартамента, всеки от които с площ от 1700 квадратни метра, като всеки ще се токенизира на блокчейна на Етериум. Имотът сега е представляван със сума от токени, които могат да бъдат закупени в блокчейна. Токенът представлява част от стойността на имота, което позволява на хората да инвестират в луксозни апартаменти дори с малка инвестиция, нещо, което преди това е било много трудно, ако не и невъзможно.

Райън Серхант е посредник в сделката и подкрепя токенизацията като приложим съвременен метод за финансиране. Говорейки с Forbes, Серхант каза:

Пазарът в Ню Йорк е винаги силен, но може да отнеме известно време да се продава за точната цена в нова сграда. С блокчейн токенизацията можем да премахнем непокорния натиск на традиционното банково финансиране, което е много по-здравословно за проекта и за всички заинтересовани страни. Токенизацията проправя пътя за нова водеща роля в развитието на недвижимите имоти.

Фирмата за цифрови активи Propellr си партнира със специалисти по токенизация, за да токенизира недвижимите имоти и фирмите ще продължат да си сътрудничат в бъдеще. Propellr е регистриран брокер-дилър на FINRA и ще използва опита си на капиталовите пазари за продажба на ценни книжа (традиционни и токенизирани) съгласно правило 506(в). Fluidity, от друга страна, предлага технологични услуги на брокери-дилъри и други финансови институции, занимаващи се с токенизирани ценни книжа. Дружеството-майка на AirSwap, Fluidity гарантира, че Propellr може да приема фиатни плащания в замяна на ценни книжа по начин, който е законосъобразен.

"Отиването на пазара с ориентировъчна сделка ни позволява да направим изявление - че тази технология вече е реална. С подходящите партньори и оптимизираната структура ние предлагаме онлайн голям актив в реалния свят. Благодарни сме, че имаме възможността да ръководим блокчейн в тази нова парадигма ", добави Майкъл Овед, съосновател на Fluidity.

Токенизиране на всичко


Токеризацията на недвижими имоти е на хоризонта от известно време, а токенизацията на луксозния апарткомплекс е важна стъпка, за да се види този случай на използване. Токенизацията може да се приложи към множество други класове активи, за да се увеличи ликвидността и да се осигурят възможности за инвестиции за по-малките инвеститори, което може да революционизира инвестиционната индустрия.

През 2014 г. главният изпълнителен директор на Visa Чарлз Шаф заяви случая за токенизация на активи. Четири години по-късно съществуват компании като ArtPro, които ще позволят на инвеститорите да закупят сума от токени, представляващи инвестиции в класически и модерни произведения на изкуството, докато други проекти като Inveniam олицетворяват световните пазари на дългове за инвеститорите. Binance наскоро доведе до 12 милиона долара за финансиране в токенизация за стартъпа Republic, която има за цел да идентифицира други възможности за инвестиране в токенизации, тъй като списъкът със случаи на използване на активите на токенизацията продължава да нараства, предоставяйки нови възможности за инвестиции в света чрез блокчейн технология.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

XRP е готов за дългоочаквания си бичи пазар, според известен анализатор

В нова публикация в Twitter, Credible Crypto казва на 'екипажа си' от 67,000 последователи, че четвъртата по големина криптовалута най-накрая е достигнала дъното и сега е готова да стартира своя бичи ...
СЕП. 21, 2020 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitfinex изброи токена UNI

Bitfinex обяви, че добавя UNI токена, стартиран от Uniswap - базирания на Етериум децентрализиран обмен. Uniswap (UNI) is now listed on Bitfinex! Trading and withdrawals of $UNI are now available...
СЕП. 19, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP има четири предимства пред Биткойн, според анализатор

В поредица от Twitter публикации, псевдонимният крипто стратег на име CryptoWhale казва на своите 32,000 последователи защо родният актив на Ripple е на върха на неговия крипто списък. Въпреки очевид...
СЕП. 20, 2020 14:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тази криптовалута е един от най-подценените активи в пространството, според директора на DTC Capital

Нуун отбелязва, че протоколът Aave в момента регистрира рекордно високите си стойности по отношение на непогасения дълг и уникални заемодатели на ден. Той също така е регистрирал 440 милиона долара в ...
СЕП. 20, 2020 12:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света