НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Апартаменти за $30 милиона в Манхатън са токенизиран на публичния Етериум блокчейн

ОКТ. 4, 2018 22:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Апартаменти за $30 милиона в Манхатън са токенизиран на публичния Етериум блокчейн

Първият основен актив на Манхатън, който ще бъде токенизиран на блокчейн, е луксозена сграда, наскоро оценена на $30 милиона.


Сградата на East Village съдържа 12 апартамента, всеки от които с площ от 1700 квадратни метра, като всеки ще се токенизира на блокчейна на Етериум. Имотът сега е представляван със сума от токени, които могат да бъдат закупени в блокчейна. Токенът представлява част от стойността на имота, което позволява на хората да инвестират в луксозни апартаменти дори с малка инвестиция, нещо, което преди това е било много трудно, ако не и невъзможно.

Райън Серхант е посредник в сделката и подкрепя токенизацията като приложим съвременен метод за финансиране. Говорейки с Forbes, Серхант каза:

Пазарът в Ню Йорк е винаги силен, но може да отнеме известно време да се продава за точната цена в нова сграда. С блокчейн токенизацията можем да премахнем непокорния натиск на традиционното банково финансиране, което е много по-здравословно за проекта и за всички заинтересовани страни. Токенизацията проправя пътя за нова водеща роля в развитието на недвижимите имоти.

Фирмата за цифрови активи Propellr си партнира със специалисти по токенизация, за да токенизира недвижимите имоти и фирмите ще продължат да си сътрудничат в бъдеще. Propellr е регистриран брокер-дилър на FINRA и ще използва опита си на капиталовите пазари за продажба на ценни книжа (традиционни и токенизирани) съгласно правило 506(в). Fluidity, от друга страна, предлага технологични услуги на брокери-дилъри и други финансови институции, занимаващи се с токенизирани ценни книжа. Дружеството-майка на AirSwap, Fluidity гарантира, че Propellr може да приема фиатни плащания в замяна на ценни книжа по начин, който е законосъобразен.

"Отиването на пазара с ориентировъчна сделка ни позволява да направим изявление - че тази технология вече е реална. С подходящите партньори и оптимизираната структура ние предлагаме онлайн голям актив в реалния свят. Благодарни сме, че имаме възможността да ръководим блокчейн в тази нова парадигма ", добави Майкъл Овед, съосновател на Fluidity.

Токенизиране на всичко


Токеризацията на недвижими имоти е на хоризонта от известно време, а токенизацията на луксозния апарткомплекс е важна стъпка, за да се види този случай на използване. Токенизацията може да се приложи към множество други класове активи, за да се увеличи ликвидността и да се осигурят възможности за инвестиции за по-малките инвеститори, което може да революционизира инвестиционната индустрия.

През 2014 г. главният изпълнителен директор на Visa Чарлз Шаф заяви случая за токенизация на активи. Четири години по-късно съществуват компании като ArtPro, които ще позволят на инвеститорите да закупят сума от токени, представляващи инвестиции в класически и модерни произведения на изкуството, докато други проекти като Inveniam олицетворяват световните пазари на дългове за инвеститорите. Binance наскоро доведе до 12 милиона долара за финансиране в токенизация за стартъпа Republic, която има за цел да идентифицира други възможности за инвестиране в токенизации, тъй като списъкът със случаи на използване на активите на токенизацията продължава да нараства, предоставяйки нови възможности за инвестиции в света чрез блокчейн технология.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Cosmos (ATOM) достигна нов връх на фона на пазарния спад

Въпреки че се е отдръпнала до $40.82 към момента на публикуване, този скок бележи първия път, когато криптовалутата ATOM пробива над нивото то $40. Спечелвайки над 360% от средата на юли, Cosmos вече ...
СЕП. 20, 2021 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Hydra' актуализацията на Cardano ще е революционна

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън казва, че нова инициатива, наречена “Hydra”, се разработва на новия хард форк Alonzo, за да подобри аспектите на мащабируемостта и съхранението. Lot's to say abo...
СЕП. 19, 2021 20:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китове местят Етериум (ETH) за над $750 милиона

Според данните, споделени от услугата за проследяване на Whale Alert, през последните 36 часа притежателите на големи количества крипто, известни като китове, са прехвърлили 251,261 ETH - втората най-...
СЕП. 19, 2021 10:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света