НАЧАЛО Други

Aнтъни Помплиано с идея за това как да се спаси Deutsche Bank

ЮНИ. 1, 2019 21:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Aнтъни Помплиано с идея за това как да се спаси Deutsche Bank

Антъни Помплиано, съосновател на фирмата за управление на активи Morgan Creek Digital, писа до своите 223 000 последователи, че Deutsche Bank може да се измъкне от бъркотията, в която се намира.


С достатъчно капитал, банката може да бъде закупена и след това да се превърне в про-крипто финансова институция.

Днес Deutsche Bank се оценява на малко над 14 милиарда долара, а цената на акциите се срива. Ако можем да повишим капитала, би било интересно да закупим фалиралата банка и да я съживим, приемайки биткойн . И по-луди неща са се случвали.


Deutsche Bank е в процес на "изчистване на поредно петно от тяхната потайна репутация". След редица скандали и банкови нарушения, Deutsche Bank се споразумя с американското министерство на правосъдието, като през януари 2017 година се съгласи да плати 7,2 милиарда долара за участието си в токсичните ипотечни ценни книжа и ролята им в световната финансова криза от 2008 година.

През ноември 2018, германските власти направиха акция на офисите им във връзка с операция за пране на пари, включваща няколко европейски банки.

Докато се опитваше да отрече новите твърдения, Deutsche Bank заяви миналата седмица, че софтуерът, който използва, за следене на прането на пари, има грешка. Като цяло изследователите съобщават, че банковият гигант натрупа повече от 12 милиарда долара санкции от 2000 година насам.

Според Financial Times:

Deutsche Bank е в капанa нa чистилището. Всеки последователен тримесечен спад на приходите, новото разследване за пране на пари, последващото понижение на цената на акциите, обещанието за "тежки съкращения", всички привидно се сливат в един разказ за непреклонната загуба на контрол, която се продължава години наред.


Преговорите за сливането на банката с Commerzbank за облекчаване на проблемите на Deutsche се сринаха през април.


Помплиано, бивш продуктов мениджър за Facebook, поддържа блокчейн стартъпи на ранен етап. Morgan Creek инвестират във фирми като Coinbasetron g>, които се стремят към открита и прозрачна финансова система, като насърчават разпространението и използването на криптовалути.

Ръководството на компанията предоставя инвестиционни консултантски услуги на институции и богати семейства, като помага на клиентите да разполагат с глобални средства за редица продукти, включително хедж фондове, традиционен капитал и фиксиран доход, частен капитал, недвижими имоти и рисков капитал.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света