НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Антъни Помплиано има вяра в Биткойн и криптовалутите

НОЕ. 24, 2018 19:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Антъни Помплиано има вяра в Биткойн и криптовалутите

По време на интервю за CNN International, основателят на Morgan Creek Digital Assets ,Антъни Помплиано, се занимава с въпроса защо той и много други, предприемачи и ентусиасти продължават да са с бичи настроения, въпреки скорошният спад на Биткойн.


Наравно с Mastercard.Ние имаме много дълбоко убеждение в дългосрочен план. И ако погледнете фундаменталните данни, 24-часовият обем на транзакциите в мрежата на Биткойн възлиза на около 4,6 милиарда долара, а пазарната капитализация е 74 милиарда долара. Това означава, че пазарната капитализация е 16 пъти повече от обема на транзакциите. Това е много подобно на Mastercard, които правят сделки на стойност около 11 милиарда долара и се оценяват на около 180 милиарда долара. Така че, от гледна точка на стойността, тя е наравно с Mastercard.
Помплиано твърди, че независимо от възрастта на Биткойн като платежно средство, с 10 години на сцената - в сравнение с Mastercard, създаден през 1966 г. - BTC бие акции, облигации, валути и стоки по отношение на представяне.

През следващите 10 години изследването му прогнозира, че представянето на акциите в публичния сектор ще бъде сравнително слабо в сравнение с това на криптовалутите.

По отношение на истинската стойност на актива, която според фундаментите е между $ 1,000 и $ 3,000, Помплиано каза следното:

Мисля, че всичко това се дължи на инвеститорите на дребно. В пространството преди 2018 г. има много малко институционални инвеститори. И ние сме склонни да мислим, че работата, извършена днес, ще постави основите на движенията на цените, които се развиват през следващите две до три години.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света