НАЧАЛО АНАЛИЗИ XRP Анализ

XRP проби съпротива, насочвайки се към $0.70

юли 12, 2021 17:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP проби съпротива, насочвайки се към $0.70

Купувачите изглеждаха заинтересовани от нивото от $0,60 за входна точка и успяха да натиснат XRP здраво над него, дори затваряйки над входа за три последователни дни.

 

Цената на XRP се движи около 55-дневната проста плъзгаща се средна (SMA) вече почти две седмици. Продавачите и купувачите използваха тази бариера като ключово ниво на пробив и от двете посоки.

 

От 9-ти юли цената на XRP формира вимпел. По този технически модел Ripple успя да си върне 55-дневната SMA, което е обещаващ признак, стига вече да може да издържи на силата на продавачите около тези нива между $0,65 и $0,66.

 

Към положителните сигнали се добавя и настроението за риск на пазарите, като сезонът на печалбите е точно зад ъгъла. Склонността към риск трябва да действа като попътен вятър за криптовалутите като цяло и да засили общите настроения в големите криптовалути като Биткойн, Етериум, BNB, Cardano и XRP.

 

Монетата на Ripple все още трябва да извърви дълъг път, но ако цената успее да изтласка продавачите, които заемат позиции точно над 55-дневната SMA, тя би трябвало да достигне $0,70. Това е първото фундаментално ключово ниво на съпротива и психологическо ниво за купувачите.

 

Ако позитивните настроения на пазарите могат да продължат да действат като попътен вятър, може да видим рязък импулс до 200-дневната SMA.

 

Ако продавачите натиснат XRP още по-надолу, очаквайте спад до лилавата възходяща тренд линия във флагчето. Ако тя бъде пробита, следете нивото от $0,60 отново като вход.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от XRP Анализ

XRP на ръба на сериозен спад на цената – ето какво да очакваме

Въпреки цялостния спад на пазара на криптовалути, който се дължи главно на намаляващия ентусиазъм около спот Биткойн борсово търгувания фонд (ETF), XRP е сред криптовалутите, които са изправени пред най-значително въздействие. Токенът наскоро претърпя значителни загуби, потапяйки се под критичното ниво на подкрепа от $0.60. В отговор на тази негативна тенденция анализаторите вече прогнозират значителни […]

15.01.2024 6:00 2 мин. четене

Анализ на цената на XRP – какво трябва да знаем

С разгръщането на новата седмица фокусът е върху потенциалното одобрение на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд (ETF), което може да има съществени последици за XRP и по-широкия пазар на криптовалути. Крипто анализаторът Cryptoinsightsuk подчерта въздействието на това събитие върху траекторията на XRP. Макар да предвижда потенциален пробив за XRP, експертът съветва за бдителност по […]

08.01.2024 13:00 2 мин. четене

XPR: Какво трябва да се случи, за да продължи цената нагоре

Стойността на XRP в момента демонстрира бичи настроения, което е в унисон с цялостната пазарна тенденция, и се стреми да достигне границата от $1, за да установи нов исторически връх. Анализаторите, макар и да отчитат продължаващия възходящ тренд, подчертават необходимостта от рестарт преди по-нататъшното възходящо движение. В публикация в TradingView на крипто анализаторът “ProSignalsFx” от […]

13.11.2023 14:00 2 мин. четене

Цената на XRP е изправена пред срив – какво да очакваме

На 1 август цената на XRP временно спадна под $0.68, отбелязвайки първия спад след неотдавнашната правна победа срещу SEC в средата на юли. Анализът на данните за активността във веригата показва, че от понеделник дългосрочните притежатели на XRP са започнали широка разпродажба. След дългоочаквания триумф в продължителната правна битка със SEC цената на XRP достигна […]

01.08.2023 21:06 3 мин. четене