НАЧАЛО АНАЛИЗИ XRP Анализ

XRP проби съпротива, насочвайки се към $0.70

юли 12, 2021 17:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP проби съпротива, насочвайки се към $0.70

Купувачите изглеждаха заинтересовани от нивото от $0,60 за входна точка и успяха да натиснат XRP здраво над него, дори затваряйки над входа за три последователни дни.

 

Цената на XRP се движи около 55-дневната проста плъзгаща се средна (SMA) вече почти две седмици. Продавачите и купувачите използваха тази бариера като ключово ниво на пробив и от двете посоки.

 

От 9-ти юли цената на XRP формира вимпел. По този технически модел Ripple успя да си върне 55-дневната SMA, което е обещаващ признак, стига вече да може да издържи на силата на продавачите около тези нива между $0,65 и $0,66.

 

Към положителните сигнали се добавя и настроението за риск на пазарите, като сезонът на печалбите е точно зад ъгъла. Склонността към риск трябва да действа като попътен вятър за криптовалутите като цяло и да засили общите настроения в големите криптовалути като Биткойн, Етериум, BNB, Cardano и XRP.

 

Монетата на Ripple все още трябва да извърви дълъг път, но ако цената успее да изтласка продавачите, които заемат позиции точно над 55-дневната SMA, тя би трябвало да достигне $0,70. Това е първото фундаментално ключово ниво на съпротива и психологическо ниво за купувачите.

 

Ако позитивните настроения на пазарите могат да продължат да действат като попътен вятър, може да видим рязък импулс до 200-дневната SMA.

 

Ако продавачите натиснат XRP още по-надолу, очаквайте спад до лилавата възходяща тренд линия във флагчето. Ако тя бъде пробита, следете нивото от $0,60 отново като вход.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от XRP Анализ

Накъде се насочва цената на XRP?

На XRP биковете може да се наложи да изчакат малко повече, за да се осъществи пробив. През юни криптовалутата беше забелязана да пробива ключовата стойност на подкрепа от $0.39. Тъй като зоната на подкрепа беше пробита, същото ниво беше позиционирано и като ключова съпротива. Цената на XRP също беше забелязана да формира диапазон от $0.30 […]

септември 12, 2022 11:53 2 мин. четене

XRP може да претърпи значителна волатилност – какво трябва да следим?

С криптовалутите в челните редици на тези насрещни ветрове интересът и покупателната способност могат да намалеят, отваряйки място за мечките да поемат контрол и евентуално да предизвикат нови дъна за 2022 г., заличавайки в процеса малките печалби от май и юни.  Възможно е биковете да бъдат смачкани и най-накрая да бъдат изтласкани от позициите си […]

юни 11, 2022 12:50 2 мин. четене

Цената на XRP продължава да се консолидира – какво да следим?

В резултат на това токенът се движи над множество нива на подкрепа, което може да предотврати по-нататъшни спадове. Цената на XRP се консолидира от доста време, създавайки четири равни дъна и пет по-ниски дъна от 13-ти май. Свързването на тези точки с помощта на тренд линии води до низходящ триъгълник. Тази техническа формация прогнозира спад […]

май 30, 2022 16:43 2 мин. четене

XRP консолидира печалби – приключи ли ралито?

XRP преодоля много препятствия близо до $1.2, за да премине по-наgore в положителна зона.   Цената дори се повиши над $1.4, преди мечките да се появят близо $1.485. Формира се максимум близо до $1.481 и наскоро имаше корекция надолу. Мечките успяха да изтласкат цената под нивата на подкрепа от $1.42 и $1.4.   Настъпи пробив […]

април 12, 2021 9:57 2 мин. четене