НАЧАЛО АНАЛИЗИ XRP Анализ

XRP може да претърпи значителна волатилност – какво трябва да следим?

юни 11, 2022 12:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP може да претърпи значителна волатилност – какво трябва да следим?

С криптовалутите в челните редици на тези насрещни ветрове интересът и покупателната способност могат да намалеят, отваряйки място за мечките да поемат контрол и евентуално да предизвикат нови дъна за 2022 г., заличавайки в процеса малките печалби от май и юни. 


Възможно е биковете да бъдат смачкани и най-накрая да бъдат изтласкани от позициите си около $0.37, преди цената да падне с около 17% към $0.30.


Цената на XRP е на път да се срине заради поредица от събития, предизвикани от неубедителната среща на ЕЦБ, на която Лагард разочарова пазарите, като се ангажира с възможно най-малък брой повишения на лихвите, докато в световен мащаб други централни банки масово повишават лихвите си, за да охладят инфлацията. 


Предизвиканият значителен системен риск предизвика масиран поток от сила на долара, който се пренесе през пазарите и накара инвеститорите да избягат от криптовалутите. При това силата на долара все още не се е филтрирала напълно във всички криптовалути, като цената на XRP все още е позиционирана за забавена корекция.


Цената на XRP ще се понижи първо към $0.37, което беше базовото дъно през по-голямата част от май и юни. Очакваме това ниво да задържи известна подкрепа, но въпреки това да бъде пробито. 


Пробив под него би отворил доста дебела зона в посока надолу, като най-близкото ниво на подкрепа ще бъде $0.30. Преведено в проценти, това би означавало загуба от 17% от $0.37 до $0.30 USD.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво да очакваме от крипто пазара този месец?

Алтернативно, тъй като цената на XPR все още се търгува между $0.37 и $0.42, пробив нагоре все още е възможен тази седмица, а няколко криптовалути показаха изместване от текущата стойност на долара. 

Това би могло да бъде доста положително за криптовалути като XRP и да доведе до рали като един от възможните сценарии, дори докато акциите се понижават. Целта в посока нагоре е определена на $0.48.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от XRP Анализ

XRP на ръба на сериозен спад на цената – ето какво да очакваме

Въпреки цялостния спад на пазара на криптовалути, който се дължи главно на намаляващия ентусиазъм около спот Биткойн борсово търгувания фонд (ETF), XRP е сред криптовалутите, които са изправени пред най-значително въздействие. Токенът наскоро претърпя значителни загуби, потапяйки се под критичното ниво на подкрепа от $0.60. В отговор на тази негативна тенденция анализаторите вече прогнозират значителни […]

15.01.2024 6:00 2 мин. четене

Анализ на цената на XRP – какво трябва да знаем

С разгръщането на новата седмица фокусът е върху потенциалното одобрение на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд (ETF), което може да има съществени последици за XRP и по-широкия пазар на криптовалути. Крипто анализаторът Cryptoinsightsuk подчерта въздействието на това събитие върху траекторията на XRP. Макар да предвижда потенциален пробив за XRP, експертът съветва за бдителност по […]

08.01.2024 13:00 2 мин. четене

XPR: Какво трябва да се случи, за да продължи цената нагоре

Стойността на XRP в момента демонстрира бичи настроения, което е в унисон с цялостната пазарна тенденция, и се стреми да достигне границата от $1, за да установи нов исторически връх. Анализаторите, макар и да отчитат продължаващия възходящ тренд, подчертават необходимостта от рестарт преди по-нататъшното възходящо движение. В публикация в TradingView на крипто анализаторът “ProSignalsFx” от […]

13.11.2023 14:00 2 мин. четене

Цената на XRP е изправена пред срив – какво да очакваме

На 1 август цената на XRP временно спадна под $0.68, отбелязвайки първия спад след неотдавнашната правна победа срещу SEC в средата на юли. Анализът на данните за активността във веригата показва, че от понеделник дългосрочните притежатели на XRP са започнали широка разпродажба. След дългоочаквания триумф в продължителната правна битка със SEC цената на XRP достигна […]

01.08.2023 21:06 3 мин. четене