НАЧАЛО АНАЛИЗИ XRP Анализ

XRP може да претърпи значителна волатилност – какво трябва да следим?

юни 11, 2022 12:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP може да претърпи значителна волатилност – какво трябва да следим?

С криптовалутите в челните редици на тези насрещни ветрове интересът и покупателната способност могат да намалеят, отваряйки място за мечките да поемат контрол и евентуално да предизвикат нови дъна за 2022 г., заличавайки в процеса малките печалби от май и юни. 


Възможно е биковете да бъдат смачкани и най-накрая да бъдат изтласкани от позициите си около $0.37, преди цената да падне с около 17% към $0.30.


Цената на XRP е на път да се срине заради поредица от събития, предизвикани от неубедителната среща на ЕЦБ, на която Лагард разочарова пазарите, като се ангажира с възможно най-малък брой повишения на лихвите, докато в световен мащаб други централни банки масово повишават лихвите си, за да охладят инфлацията. 


Предизвиканият значителен системен риск предизвика масиран поток от сила на долара, който се пренесе през пазарите и накара инвеститорите да избягат от криптовалутите. При това силата на долара все още не се е филтрирала напълно във всички криптовалути, като цената на XRP все още е позиционирана за забавена корекция.


Цената на XRP ще се понижи първо към $0.37, което беше базовото дъно през по-голямата част от май и юни. Очакваме това ниво да задържи известна подкрепа, но въпреки това да бъде пробито. 


Пробив под него би отворил доста дебела зона в посока надолу, като най-близкото ниво на подкрепа ще бъде $0.30. Преведено в проценти, това би означавало загуба от 17% от $0.37 до $0.30 USD.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво да очакваме от крипто пазара този месец?

Алтернативно, тъй като цената на XPR все още се търгува между $0.37 и $0.42, пробив нагоре все още е възможен тази седмица, а няколко криптовалути показаха изместване от текущата стойност на долара. 

Това би могло да бъде доста положително за криптовалути като XRP и да доведе до рали като един от възможните сценарии, дори докато акциите се понижават. Целта в посока нагоре е определена на $0.48.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от XRP Анализ

Накъде се насочва цената на XRP?

На XRP биковете може да се наложи да изчакат малко повече, за да се осъществи пробив. През юни криптовалутата беше забелязана да пробива ключовата стойност на подкрепа от $0.39. Тъй като зоната на подкрепа беше пробита, същото ниво беше позиционирано и като ключова съпротива. Цената на XRP също беше забелязана да формира диапазон от $0.30 […]

септември 12, 2022 11:53 2 мин. четене

Цената на XRP продължава да се консолидира – какво да следим?

В резултат на това токенът се движи над множество нива на подкрепа, което може да предотврати по-нататъшни спадове. Цената на XRP се консолидира от доста време, създавайки четири равни дъна и пет по-ниски дъна от 13-ти май. Свързването на тези точки с помощта на тренд линии води до низходящ триъгълник. Тази техническа формация прогнозира спад […]

май 30, 2022 16:43 2 мин. четене

XRP проби съпротива, насочвайки се към $0.70

Купувачите изглеждаха заинтересовани от нивото от $0,60 за входна точка и успяха да натиснат XRP здраво над него, дори затваряйки над входа за три последователни дни.   Цената на XRP се движи около 55-дневната проста плъзгаща се средна (SMA) вече почти две седмици. Продавачите и купувачите използваха тази бариера като ключово ниво на пробив и […]

юли 12, 2021 17:46 2 мин. четене

XRP консолидира печалби – приключи ли ралито?

XRP преодоля много препятствия близо до $1.2, за да премине по-наgore в положителна зона.   Цената дори се повиши над $1.4, преди мечките да се появят близо $1.485. Формира се максимум близо до $1.481 и наскоро имаше корекция надолу. Мечките успяха да изтласкат цената под нивата на подкрепа от $1.42 и $1.4.   Настъпи пробив […]

април 12, 2021 9:57 2 мин. четене