НАЧАЛО XRP Анализ

XRP може да претърпи значителна волатилност - какво трябва да следим?

ЮНИ. 11, 2022 12:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 XRP може да претърпи значителна волатилност - какво трябва да следим?

Цената на Ripple (XRP) вероятно ще достигне ново дъно през уикенда, тъй като силният долар разтърсва пазарите и кара всички рискови активи да се плъзгат надолу.

С криптовалутите в челните редици на тези насрещни ветрове интересът и покупателната способност могат да намалеят, отваряйки място за мечките да поемат контрол и евентуално да предизвикат нови дъна за 2022 г., заличавайки в процеса малките печалби от май и юни. 


Възможно е биковете да бъдат смачкани и най-накрая да бъдат изтласкани от позициите си около $0.37, преди цената да падне с около 17% към $0.30.


Цената на XRP е на път да се срине заради поредица от събития, предизвикани от неубедителната среща на ЕЦБ, на която Лагард разочарова пазарите, като се ангажира с възможно най-малък брой повишения на лихвите, докато в световен мащаб други централни банки масово повишават лихвите си, за да охладят инфлацията. 


Предизвиканият значителен системен риск предизвика масиран поток от сила на долара, който се пренесе през пазарите и накара инвеститорите да избягат от криптовалутите. При това силата на долара все още не се е филтрирала напълно във всички криптовалути, като цената на XRP все още е позиционирана за забавена корекция.


Цената на XRP ще се понижи първо към $0.37, което беше базовото дъно през по-голямата част от май и юни. Очакваме това ниво да задържи известна подкрепа, но въпреки това да бъде пробито. 


Пробив под него би отворил доста дебела зона в посока надолу, като най-близкото ниво на подкрепа ще бъде $0.30. Преведено в проценти, това би означавало загуба от 17% от $0.37 до $0.30 USD.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво да очакваме от крипто пазара този месец?

Алтернативно, тъй като цената на XPR все още се търгува между $0.37 и $0.42, пробив нагоре все още е възможен тази седмица, а няколко криптовалути показаха изместване от текущата стойност на долара. 


Това би могло да бъде доста положително за криптовалути като XRP и да доведе до рали като един от възможните сценарии, дори докато акциите се понижават. Целта в посока нагоре е определена на $0.48.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още от XRP Анализ

XRP анализ - $ 0.4650 е ключа

XRP сега се продава близо до важна подкрепа и може да се върне обратно.Напоследък имаше рязко покачване в цената на криптовалутата над ключовото съпротивление от $ 0.4500. Двойката XRP / USD набра сил...
ЮНИ. 24, 2019 15:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP анализ - търси се пробив на $ 0.44

Цената на XRP показва положителни признаци срещу щатския долар и Биткойн. Криптовалутата може да продължи да се изкачва на по-високи нива в следващите сесии, след като изчисти ключовата зона на съпро...
ЮНИ. 7, 2019 13:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP анализ - тестват се ключови подкрепи

Ripple (XRP) цената в момента е позиционирана за повече загуби под зоната на подкрепа на $ 0.3840.Наскоро цената на Биткойн не успя да изчисти съпротивата от $ 12,000 и се понижи под $ 11,500. Това пр...
ЮЛИ. 5, 2019 13:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е изправен пред ключова съпротива

Цената на XRP може да удължи загубите си, освен ако не се изкачи над $ 0.3140 и $ 0.3200 в следващите сесии.Напоследък имаше рязък спад в цената на XRP от съпротивата на $ 0.3280 срещу щатския долар. ...
ЮЛИ. 29, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света