НАЧАЛО АНАЛИЗИ XRP Анализ

XRP консолидира печалби – приключи ли ралито?

април 12, 2021 9:57 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP консолидира печалби – приключи ли ралито?

XRP преодоля много препятствия близо до $1.2, за да премине по-наgore в положителна зона.

 

Цената дори се повиши над $1.4, преди мечките да се появят близо $1.485. Формира се максимум близо до $1.481 и наскоро имаше корекция надолу. Мечките успяха да изтласкат цената под нивата на подкрепа от $1.42 и $1.4.

 

Настъпи пробив под нивото от 23,6% фиб корекция на възходящия ход от нивото от $0.8598 до $1.481. Въпреки това, цената все още се търгува доста над $1.25 и 100-периодната проста плъзгаща се средна (4 часа).

Ripple’s XRP Price 

Има и ключов свиващ се триъгълник с подкрепа близо до $1.31 на 4-часовата графика на XRP. Двойката се намира над нивото от 50% фиб корекция на движението нагоре от $0.8598 до $1.481.

 

В посока нагоре нивото от $1.38 е непосредствена съпротива. Следващата голяма съпротива е близо до нивото от $1.4. Успешното затваряне над нивото от $1.4 вероятно ще започне ново рали към $1.5 и $1.65.

 

Ако XRP не успеят да изчистят съпротивата от $1.4 или $1.45, това може допълнително да коригира по-ниско. Първоначалната подкрепа в посока надолу е близо до нивото от $1.3 и тренд линията.

 

Следващата основна подкрепа е близо до нивото от $1.25. Всякакви други загуби може да изискват спад към зоната на подкрепа от $1.12 през следващите сесии.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от XRP Анализ

XRP на ръба на сериозен спад на цената – ето какво да очакваме

Въпреки цялостния спад на пазара на криптовалути, който се дължи главно на намаляващия ентусиазъм около спот Биткойн борсово търгувания фонд (ETF), XRP е сред криптовалутите, които са изправени пред най-значително въздействие. Токенът наскоро претърпя значителни загуби, потапяйки се под критичното ниво на подкрепа от $0.60. В отговор на тази негативна тенденция анализаторите вече прогнозират значителни […]

15.01.2024 6:00 2 мин. четене

Анализ на цената на XRP – какво трябва да знаем

С разгръщането на новата седмица фокусът е върху потенциалното одобрение на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд (ETF), което може да има съществени последици за XRP и по-широкия пазар на криптовалути. Крипто анализаторът Cryptoinsightsuk подчерта въздействието на това събитие върху траекторията на XRP. Макар да предвижда потенциален пробив за XRP, експертът съветва за бдителност по […]

08.01.2024 13:00 2 мин. четене

XPR: Какво трябва да се случи, за да продължи цената нагоре

Стойността на XRP в момента демонстрира бичи настроения, което е в унисон с цялостната пазарна тенденция, и се стреми да достигне границата от $1, за да установи нов исторически връх. Анализаторите, макар и да отчитат продължаващия възходящ тренд, подчертават необходимостта от рестарт преди по-нататъшното възходящо движение. В публикация в TradingView на крипто анализаторът “ProSignalsFx” от […]

13.11.2023 14:00 2 мин. четене

Цената на XRP е изправена пред срив – какво да очакваме

На 1 август цената на XRP временно спадна под $0.68, отбелязвайки първия спад след неотдавнашната правна победа срещу SEC в средата на юли. Анализът на данните за активността във веригата показва, че от понеделник дългосрочните притежатели на XRP са започнали широка разпродажба. След дългоочаквания триумф в продължителната правна битка със SEC цената на XRP достигна […]

01.08.2023 21:06 3 мин. четене