НАЧАЛО АНАЛИЗИ XRP Анализ

Цената на XRP продължава да се консолидира – какво да следим?

май 30, 2022 16:43 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на XRP продължава да се консолидира – какво да следим?

В резултат на това токенът се движи над множество нива на подкрепа, което може да предотврати по-нататъшни спадове.


Цената на XRP се консолидира от доста време, създавайки четири равни дъна и пет по-ниски дъна от 13-ти май. Свързването на тези точки с помощта на тренд линии води до низходящ триъгълник.


Тази техническа формация прогнозира спад от 13% до $0.345, получен чрез измерване на разстоянието между първия и най-нисък суинг до точката на пробив при $0.398.


XRP проби долната линия на тренда на 26-ти май, задействайки низходящо движение до $0.375, където създаде равно дъно.


Въпреки това, поради липсата на волатилност при Биткойн, по-голямата част от пазара на алткойни също има малка възвръщаемост. Следователно мечките ще запазят контрол и ще предотвратят възходящата инерция да засили цената на XRP нагоре.Ако възобновяването на волатилността се случи в полза на мечките, движението нагоре ще доведе до масивен срив. Ето защо инвеститорите трябва да бъдат внимателни и да не се хващат в грешната посока.


Въпреки това, ако волатилността не успее да се прояви, участниците на пазара могат да очакват цената на XRP да продължи да се понижава, за да тества отново поне нивото на подкрепа от $0.371. Ако мечият натиск продължи да се увеличава, активът може да достигне целта си от $0.345.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: XRP китовете не спират да купуват след слуховете за публично предлагане

От друга страна, ако биковете демонстрират сила, има голям шанс цената на XRP да претърпи значителен подем. В такъв случай алткойнът ще се изправи пред препятствие около основата на низходящия триъгълник при $0.398, където цената се движи към момента на писане.

Мечата теза ще бъде обезсилена, ако цената на XRP успее да затвари четиричасова свещ над $0.455. Този ход ще създаде по-висок връх и ще изкриви коефициентите в полза на биковете и потенциално ще предизвика нарастване до $0.488.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от XRP Анализ

Накъде се насочва цената на XRP?

На XRP биковете може да се наложи да изчакат малко повече, за да се осъществи пробив. През юни криптовалутата беше забелязана да пробива ключовата стойност на подкрепа от $0.39. Тъй като зоната на подкрепа беше пробита, същото ниво беше позиционирано и като ключова съпротива. Цената на XRP също беше забелязана да формира диапазон от $0.30 […]

септември 12, 2022 11:53 2 мин. четене

XRP може да претърпи значителна волатилност – какво трябва да следим?

С криптовалутите в челните редици на тези насрещни ветрове интересът и покупателната способност могат да намалеят, отваряйки място за мечките да поемат контрол и евентуално да предизвикат нови дъна за 2022 г., заличавайки в процеса малките печалби от май и юни.  Възможно е биковете да бъдат смачкани и най-накрая да бъдат изтласкани от позициите си […]

юни 11, 2022 12:50 2 мин. четене

XRP проби съпротива, насочвайки се към $0.70

Купувачите изглеждаха заинтересовани от нивото от $0,60 за входна точка и успяха да натиснат XRP здраво над него, дори затваряйки над входа за три последователни дни.   Цената на XRP се движи около 55-дневната проста плъзгаща се средна (SMA) вече почти две седмици. Продавачите и купувачите използваха тази бариера като ключово ниво на пробив и […]

юли 12, 2021 17:46 2 мин. четене

XRP консолидира печалби – приключи ли ралито?

XRP преодоля много препятствия близо до $1.2, за да премине по-наgore в положителна зона.   Цената дори се повиши над $1.4, преди мечките да се появят близо $1.485. Формира се максимум близо до $1.481 и наскоро имаше корекция надолу. Мечките успяха да изтласкат цената под нивата на подкрепа от $1.42 и $1.4.   Настъпи пробив […]

април 12, 2021 9:57 2 мин. четене