НАЧАЛО АНАЛИЗИ XRP Анализ

Цената на XRP продължава да се консолидира – какво да следим?

май 30, 2022 16:43 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на XRP продължава да се консолидира – какво да следим?

В резултат на това токенът се движи над множество нива на подкрепа, което може да предотврати по-нататъшни спадове.


Цената на XRP се консолидира от доста време, създавайки четири равни дъна и пет по-ниски дъна от 13-ти май. Свързването на тези точки с помощта на тренд линии води до низходящ триъгълник.


Тази техническа формация прогнозира спад от 13% до $0.345, получен чрез измерване на разстоянието между първия и най-нисък суинг до точката на пробив при $0.398.


XRP проби долната линия на тренда на 26-ти май, задействайки низходящо движение до $0.375, където създаде равно дъно.


Въпреки това, поради липсата на волатилност при Биткойн, по-голямата част от пазара на алткойни също има малка възвръщаемост. Следователно мечките ще запазят контрол и ще предотвратят възходящата инерция да засили цената на XRP нагоре.Ако възобновяването на волатилността се случи в полза на мечките, движението нагоре ще доведе до масивен срив. Ето защо инвеститорите трябва да бъдат внимателни и да не се хващат в грешната посока.


Въпреки това, ако волатилността не успее да се прояви, участниците на пазара могат да очакват цената на XRP да продължи да се понижава, за да тества отново поне нивото на подкрепа от $0.371. Ако мечият натиск продължи да се увеличава, активът може да достигне целта си от $0.345.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: XRP китовете не спират да купуват след слуховете за публично предлагане

От друга страна, ако биковете демонстрират сила, има голям шанс цената на XRP да претърпи значителен подем. В такъв случай алткойнът ще се изправи пред препятствие около основата на низходящия триъгълник при $0.398, където цената се движи към момента на писане.

Мечата теза ще бъде обезсилена, ако цената на XRP успее да затвари четиричасова свещ над $0.455. Този ход ще създаде по-висок връх и ще изкриви коефициентите в полза на биковете и потенциално ще предизвика нарастване до $0.488.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от XRP Анализ

XRP на ръба на сериозен спад на цената – ето какво да очакваме

Въпреки цялостния спад на пазара на криптовалути, който се дължи главно на намаляващия ентусиазъм около спот Биткойн борсово търгувания фонд (ETF), XRP е сред криптовалутите, които са изправени пред най-значително въздействие. Токенът наскоро претърпя значителни загуби, потапяйки се под критичното ниво на подкрепа от $0.60. В отговор на тази негативна тенденция анализаторите вече прогнозират значителни […]

15.01.2024 6:00 2 мин. четене

Анализ на цената на XRP – какво трябва да знаем

С разгръщането на новата седмица фокусът е върху потенциалното одобрение на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд (ETF), което може да има съществени последици за XRP и по-широкия пазар на криптовалути. Крипто анализаторът Cryptoinsightsuk подчерта въздействието на това събитие върху траекторията на XRP. Макар да предвижда потенциален пробив за XRP, експертът съветва за бдителност по […]

08.01.2024 13:00 2 мин. четене

XPR: Какво трябва да се случи, за да продължи цената нагоре

Стойността на XRP в момента демонстрира бичи настроения, което е в унисон с цялостната пазарна тенденция, и се стреми да достигне границата от $1, за да установи нов исторически връх. Анализаторите, макар и да отчитат продължаващия възходящ тренд, подчертават необходимостта от рестарт преди по-нататъшното възходящо движение. В публикация в TradingView на крипто анализаторът “ProSignalsFx” от […]

13.11.2023 14:00 2 мин. четене

Цената на XRP е изправена пред срив – какво да очакваме

На 1 август цената на XRP временно спадна под $0.68, отбелязвайки първия спад след неотдавнашната правна победа срещу SEC в средата на юли. Анализът на данните за активността във веригата показва, че от понеделник дългосрочните притежатели на XRP са започнали широка разпродажба. След дългоочаквания триумф в продължителната правна битка със SEC цената на XRP достигна […]

01.08.2023 21:06 3 мин. четене