НАЧАЛО АНАЛИЗИ Лайткойн Анализ

Прогноза за цената на Лайткойн – какво да очакваме?

април 29, 2024 6:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Лайткойн – какво да очакваме?

Инвеститорите в Лайткойн (LTC) видяха положително движение в цената на монетата миналата седмица, което е сигнал за потенциал за по-нататъшни печалби.

Неотдавнашният скок доведе LTC до критично ниво, което може да постави началото на по-широк възходящ тренд.

Данните от CoinMarketCap показват, че цената на LTC се е увеличи с около 3% през изминалата седмица, въпреки че вчера стойността започна да спада. Към момента на писане на статията LTC се търгува за $85.16 с пазарна капитализация от около $6.26 милиарда. Въпреки неотдавнашното стабилизиране, LTC се консолидира близо до значително ниво на съпротива, което предполага бичи настроения.

Някои анализатори смятат, че LTC е готова да пробие над това ниво на съпротива, позовавайки се на предишни случаи, при които подобно движение е довело до достигане на $110 по-рано през април 2024 г. Ако историческите модели се повторят, инвеститорите може да видят LTC да достигне нови върхове, като първоначалната цел е $110.

По-подробен поглед върху показателите на LTC разкрива повишена активност на китовете, за което свидетелства нарастването на броя на китовите транзакции през последната седмица. Освен това коефициентът MVRV на LTC, който е показател за пазарните нагласи, показва възходяща тенденция, като в момента е 8.49%.

Не всички показатели обаче са благоприятни. Коефициентът NVT на LTC, например, е нараснал рязко, което показва потенциална надценка. Освен това се наблюдава увеличение на “резервния риск” на LTC, което предполага ниско доверие и потенциално високи цени – мечи сигнал, често предшестващ ценова корекция.

Въпреки тези опасения повечето пазарни показатели очертават оптимистична картина. MACD показа бичи кросоувър, докато индексът на паричния поток (MFI) и паричният поток на Чайкин (CMF) отбелязаха забележителни повишения.

Тези индикатори подсказват възможността LTC да започне бичо рали, като потенциално може да си възвърне $110 в близко бъдеще.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от Лайткойн Анализ

Ще успее ли Лайткойн да направи пробив преди халвинга на Биткойн?

Лайткойн (LTC) изглежда се намира в ключов момент, което предполага потенциален обрат на тренда. Понастоящем Z оценката на съотношението между пазарната и реализираната стойност (MVRV), получен от данните на Glassnode, е на ниво -0.23. Този показател измерва оценката на дадена криптовалута. Подобни показания се наблюдаваха около 29 февруари, което съвпадна с търговията с LTC на […]

16.04.2024 20:25 2 мин. четене

Лайткойн: Ето къде се формира подходяща цена за покупка

Лайткойн (LTC) се опитва да се възстанови след масивен бичи капан състоял се на 26 април. Смята се, че пазарните колебания все още могат да повлияят на краткосрочните перспективи на актива. След като Лайткойн реализира печалба от около 5% на 26 април, достигайки $93.71, актива се отдръпна до нивото от $86, след което леко се […]

28.04.2023 13:48 3 мин. четене

Мечките ли контролират пазарите на Лайткойн (LTC)?

Анализът на цената на Лайткойн (LTC) показва мечи тренд за днес като активът бележи спад до $55.58, тъй като пазарните настроения са мечи спрямо LTC/USD. В началото на деня се появи натиск от страна на продавачите, но тенденцията остана неутрална през първите четири часа, а след това мечките надделяха над биковете. Линията на ценовия тренд […]

16.09.2022 16:21 3 мин. четене

Лайткойн попадна под моментия контрол на мечките – какво да очакваме?

Цената на Лайткойн (LTC) в момента се намира в неутрална тeритория, като алткойнът се стреми да пробие нивото от $64.02. LTC е изправен пред препятствия в зоната около $64.32, тъй като бичата инерция отслабна. В началото на днешния ден цената на LTC беше на ниво от $60.87 и дори успя да достигне максимум от $64.32, […]

15.08.2022 17:29 2 мин. четене