НАЧАЛО АНАЛИЗИ Litecoin Анализ

Лайткойн (LTC) се връща до $50 след отхвърляне на съпротивата

юни 30, 2022 18:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн (LTC) се връща до $50 след отхвърляне на съпротивата

От 30 март насам LTC се понижава под низходяща линия на съпротива. Спадът се ускори, след като линията предизвика отхвърляне на 5 май. След това низходящото движение доведе до дъно от $40.3 на 14 юни. Това беше ново годишно дъно.

Макар че след това цената отскочи, тя беше отхвърлена от зоната на хоризонтална съпротива на $56.50, която е много близо до гореспоменатата низходяща линия на съпротива.

Необходим е пробив както на линията, така и на зоната, за да може тенденцията да се счита за бича.

Неуспешно обръщане на LTC

Дневната времева рамка не предоставя никакви признаци за потенциален бичи обрат на тенденцията. Двете основни причини за това са отхвърлянето на RSI на 50 и липсата на бича дивергенция.

Докато RSI не премине над 50, трендът не може да се счита за бичи. Поради близостта до линията, увеличение на RSI над 50 би трябвало да доведе до пробив от низходящата линия на съпротива и зоната на съпротива от $56.5.

Краткосрочно движение

Трейдърът на криптовалути @BigCheds публикува в Twitter графика на LTC, заявявайки, че се очаква краткосрочно понижение, тъй като цената се търгува в близост до съпротивата.

След туита цената се понижи значително след отхвърлянето от гореспоменатата съпротива. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето какъв процент от инвеститорите са напуснали крипто пазара

По-важното е, че тя спадна до линията на подкрепа на възходящия паралелен канал. Такива канали обикновено съдържат корективни движения, което означава, че се очаква пробив от него. В момента линията на подкрепа е на $51.

Ако това се случи, най-близката зона на подкрепа ще бъде при $43, създадена от годишните дъна.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Litecoin Анализ

Лайткойн (LTC) тръгва надолу след отхвърляне на нивото от $55

Вчера цената на LTC се сблъска с неочаквано отхвърляне на нивото от $55, като изглеждаше, че ще тества съпротивата при $60. След пробивът под нивото на подкрепа от $50, което беше от решаващо значение за LTC в стремежа му да възстанови възходящата си инерция, можем да видим понижение до следващата подкрепа при $45, което е […]

юли 12, 2022 2:57 1 мин. четене

Лайткойн (LTC) демонстрира сила – какво да следим?

Това нестабилно движение наруши решаваща съпротива и я обърна в полза на биковете, което предполага, че е вероятно продължението на възхода. Цената на LTC се повиши със 77% от 29-ти септември и премина през нивото на съпротива от $232.94.  Въпреки че е над това препятствие, той трябва да отскочи, за да потвърди преобразуването на нивото […]

ноември 9, 2021 14:55 1 мин. четене

Лайткойн халвингът идва, може да видим 70% скок

Лайткойн халвингът наближава.  Лайткойн отчете четири последователни червени свещи на месечната графика срещу флагманската криптовалута.  Спадът на монетата бележи спад от върховата стойност за 2019 г. от 1,893,900 сатошита през април до нива от 797,600 сатошита този месец. Това е спад от над 57% в рамките на три месеца. Добрата новина е, че краят на […]

юли 27, 2019 20:45 1 мин. четене

Binance coin (BNB) анализ – цената изглежда крехка, държи над $ 30

За клиентите на Binance, USDT сега е съвместим с ERC-20 след промяната на 4-ти юли. Междувременно цената на BNB е над 30 долара, като показва признаци на слабост. Крипто-екосистемата тепърва се развива и сформира ключови придатъци, които дефинират индустрията като процъфтяваща. Binance е безспорно най-голямата борса в света с коригирани обеми на търговия, но въпреки […]

юли 6, 2019 20:56 1 мин. четене