НАЧАЛО АНАЛИЗИ Лайткойн Анализ

Лайткойн (LTC) се връща до $50 след отхвърляне на съпротивата

юни 30, 2022 18:18 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн (LTC) се връща до $50 след отхвърляне на съпротивата

От 30 март насам LTC се понижава под низходяща линия на съпротива. Спадът се ускори, след като линията предизвика отхвърляне на 5 май. След това низходящото движение доведе до дъно от $40.3 на 14 юни. Това беше ново годишно дъно.

Макар че след това цената отскочи, тя беше отхвърлена от зоната на хоризонтална съпротива на $56.50, която е много близо до гореспоменатата низходяща линия на съпротива.

Необходим е пробив както на линията, така и на зоната, за да може тенденцията да се счита за бича.

Неуспешно обръщане на LTC

Дневната времева рамка не предоставя никакви признаци за потенциален бичи обрат на тенденцията. Двете основни причини за това са отхвърлянето на RSI на 50 и липсата на бича дивергенция.

Докато RSI не премине над 50, трендът не може да се счита за бичи. Поради близостта до линията, увеличение на RSI над 50 би трябвало да доведе до пробив от низходящата линия на съпротива и зоната на съпротива от $56.5.

Краткосрочно движение

Трейдърът на криптовалути @BigCheds публикува в Twitter графика на LTC, заявявайки, че се очаква краткосрочно понижение, тъй като цената се търгува в близост до съпротивата.

След туита цената се понижи значително след отхвърлянето от гореспоменатата съпротива. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето какъв процент от инвеститорите са напуснали крипто пазара

По-важното е, че тя спадна до линията на подкрепа на възходящия паралелен канал. Такива канали обикновено съдържат корективни движения, което означава, че се очаква пробив от него. В момента линията на подкрепа е на $51.

Ако това се случи, най-близката зона на подкрепа ще бъде при $43, създадена от годишните дъна.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Лайткойн Анализ

Мечките ли контролират пазарите на Лайткойн (LTC)?

Анализът на цената на Лайткойн (LTC) показва мечи тренд за днес като активът бележи спад до $55.58, тъй като пазарните настроения са мечи спрямо LTC/USD. В началото на деня се появи натиск от страна на продавачите, но тенденцията остана неутрална през първите четири часа, а след това мечките надделяха над биковете. Линията на ценовия тренд […]

септември 16, 2022 16:21 3 мин. четене

Лайткойн попадна под моментия контрол на мечките – какво да очакваме?

Цената на Лайткойн (LTC) в момента се намира в неутрална тeритория, като алткойнът се стреми да пробие нивото от $64.02. LTC е изправен пред препятствия в зоната около $64.32, тъй като бичата инерция отслабна. В началото на днешния ден цената на LTC беше на ниво от $60.87 и дори успя да достигне максимум от $64.32, […]

август 15, 2022 17:29 2 мин. четене

Лайткойн (LTC) тръгва надолу след отхвърляне на нивото от $55

Вчера цената на LTC се сблъска с неочаквано отхвърляне на нивото от $55, като изглеждаше, че ще тества съпротивата при $60. След пробивът под нивото на подкрепа от $50, което беше от решаващо значение за LTC в стремежа му да възстанови възходящата си инерция, можем да видим понижение до следващата подкрепа при $45, което е […]

юли 12, 2022 2:57 2 мин. четене

Лайткойн (LTC) демонстрира сила – какво да следим?

Това нестабилно движение наруши решаваща съпротива и я обърна в полза на биковете, което предполага, че е вероятно продължението на възхода. Цената на LTC се повиши със 77% от 29-ти септември и премина през нивото на съпротива от $232.94.  Въпреки че е над това препятствие, той трябва да отскочи, за да потвърди преобразуването на нивото […]

ноември 9, 2021 14:55 2 мин. четене