НАЧАЛО АНАЛИЗИ Лайткойн Анализ

Лайткойн (LTC) демонстрира сила – какво да следим?

ноември 9, 2021 14:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн (LTC) демонстрира сила – какво да следим?

Това нестабилно движение наруши решаваща съпротива и я обърна в полза на биковете, което предполага, че е вероятно продължението на възхода.

Цената на LTC се повиши със 77% от 29-ти септември и премина през нивото на съпротива от $232.94. 

Въпреки че е над това препятствие, той трябва да отскочи, за да потвърди преобразуването на нивото в подкрепа. Следователно, повторен тест на зоната около $232.94 ще бъде възможност за покупка за инвеститори, които са пропуснали първия скок на цената.

Отскокът от тази бариера вероятно ще тласне цената на Лайткойн, за да пробие 50% нивото на фиб продължение на $258, което ще служи като вторично потвърждение за възход. 


LTC ще продължи това покачване, ако възходящият импулс продължи да нараства, което му позволява да тества повторно нивото на фиб корекция от 70.5% на $320.9.

Въпреки че е възможно по-нататъшно покачване на пазарната стойност на LTC, цената на трябва да направи дневно затваряне над $348. Ако това се случи, купувачите вероятно ще тласнат алткойна, за да тества отново върха на диапазон от около $410. Този ход обаче би представлявал 77% печалба от $232.

Независимо от възходящата перспектива, цената на Лайткойн трябва да направи дневно затваряне над $258 и да поддържа нивото на подкрепа от $232. Ако не го направи, вероятно ще доведе до низходящ тренд до $189. 

Не Пропускай: Ето защо Лайткойн (LTC) скочи с 20% в последния ден

Докато LTC може да отскочи от това ниво, за да рестартира възходящия тренд, дневно затваряне под него би довело до по-ниско дъно, обезсилвайки подема.

В такъв случай цената на алткойна ще преразгледа нивата на подкрепа на $170 или $120.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Лайткойн Анализ

Мечките ли контролират пазарите на Лайткойн (LTC)?

Анализът на цената на Лайткойн (LTC) показва мечи тренд за днес като активът бележи спад до $55.58, тъй като пазарните настроения са мечи спрямо LTC/USD. В началото на деня се появи натиск от страна на продавачите, но тенденцията остана неутрална през първите четири часа, а след това мечките надделяха над биковете. Линията на ценовия тренд […]

септември 16, 2022 16:21 3 мин. четене

Лайткойн попадна под моментия контрол на мечките – какво да очакваме?

Цената на Лайткойн (LTC) в момента се намира в неутрална тeритория, като алткойнът се стреми да пробие нивото от $64.02. LTC е изправен пред препятствия в зоната около $64.32, тъй като бичата инерция отслабна. В началото на днешния ден цената на LTC беше на ниво от $60.87 и дори успя да достигне максимум от $64.32, […]

август 15, 2022 17:29 2 мин. четене

Лайткойн (LTC) тръгва надолу след отхвърляне на нивото от $55

Вчера цената на LTC се сблъска с неочаквано отхвърляне на нивото от $55, като изглеждаше, че ще тества съпротивата при $60. След пробивът под нивото на подкрепа от $50, което беше от решаващо значение за LTC в стремежа му да възстанови възходящата си инерция, можем да видим понижение до следващата подкрепа при $45, което е […]

юли 12, 2022 2:57 2 мин. четене

Лайткойн (LTC) се връща до $50 след отхвърляне на съпротивата

От 30 март насам LTC се понижава под низходяща линия на съпротива. Спадът се ускори, след като линията предизвика отхвърляне на 5 май. След това низходящото движение доведе до дъно от $40.3 на 14 юни. Това беше ново годишно дъно. Макар че след това цената отскочи, тя беше отхвърлена от зоната на хоризонтална съпротива на […]

юни 30, 2022 18:18 2 мин. четене