НАЧАЛО АНАЛИЗИ Етериум Анализ

Етериум показва признаци на възстановяване, но остава под натиска на продавачите

юли 12, 2021 19:41 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум показва признаци на възстановяване, но остава под натиска на продавачите

Продавачите продължавата да се опитват да натиснат цените по-надолу. ETH направи 50% възстановяване от разпродажбата на пазарите, която се случи в четвъртък. Оттогава криптовалутата се търгува странично в продължение на четири поредни дни.

 

Цената на Етериум е под натиск от продажбите днес след възстановяването от изминалия уикенд. Цените паднаха в четвъртък след имаше успокоение на рисковия сантимент и пренасочване към безопасни убежища.

 

Цената на ETH възъврна 50% от загубите в петък, но сближаващите се прости пълзящи средни (SMA) поставят временно ограничение на възстановяването на цената.

 

Продавачите с нетърпение използват нивото около $2,200 като входна точка, за да отварят къси позиции. Цената на Етериум се подтиска от продавачите, а отдолу има възходяща оранжева тренд линия, където купувачите тласкат цената обратно нагоре.

 


След като цената се върне над простите плъзгащи прости, пътят е ясен към $2,400. Всяко повишаване ще бъде подпомогнато от попътния вятър и апетита на пазарите за риск. Но е жизненоважно възходящата оранжева тренд линия да се поддържа, за да продължава да тласка ценовото действие нагоре.

 

Ако купувачите могат да избутат цената по възходящата тренд линия, тогава шорт с печалба около $2,000 изглежда добре Възможен е повторен тест на $1,654, ако пазарните настроения останат на отрицателна територия няколко последователни дни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Още един огромен мениджър на активи купува Биткойн

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Етериум Анализ

Цената на Етериум (ETH) скочи ден преди дебюта на фючърсния ETF – следва ли корекция?

Освен Биткойн, втората по големина криптовалута в света – Етериум (ETH) – също отбеляза значителен ръст на цената, като през последните 24 часа се повиши с над 3%, приближавайки се до границата от $1,750. Този скок в стойността на ETH се случи само ден преди дебюта на ETF за фючърси върху Етериум на 2 октомври. […]

02.10.2023 13:00 2 мин. четене

Цената на Етериум се подготвя за следващото голямо движение

Цената на Етериум срещна трудности при поддържането на ниво над $2,000 и претърпя низходяща корекция спрямо щатския долар. Потенциално ново рали за ETH може да настъпи, ако пробивът надхвърли $1,950. Цената на Етериум влезна в низходяща тенденция, надминавайки съпротивата при $1,970. Въпреки че се изкачи над $2,000, тя не можа да задържи тези печалби и […]

17.07.2023 13:02 2 мин. четене

Етериум: Ще успее ли цената да пробие над $2,000?

Текущата цена на Етериум (ETH) се колебае около $1,850, като показва малка промяна спрямо нивата от сряда. Въпреки че имаше отхвърляне на ниво около $1,900, което доведе до тестване на подкрепата при $1,825, ключовият въпрос остава: може ли цената на ETH да пробие над прага от $2,000? Цялостната стабилност на пазара на криптовалути предотврати по-нататъшни […]

29.06.2023 16:00 2 мин. четене

Цената на Етериум във възход – какво да следим?

Етериум (ETH) започва обещаващо тази седмица, след като в продължение на четири последователни дни показваше бичи резултати. Въпреки че това може да доведе до известно вълнение, свързано с акумулацията през уикенда, има няколко неща, които инвеститорите трябва да вземат предвид. Бичото представяне на ETH през последните четири дни бележи първия път, когато цената е предпочитала […]

29.05.2023 16:00 3 мин. четене