НАЧАЛО АНАЛИЗИ Dogecoin Анализ

Dogecoin (DOGE) позициониран за скок от 50%

ноември 11, 2021 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE) позициониран за скок от 50%

Въпреки че DOGE скочи на 28-ми октомври, той не успя да преодолее това препятствие, което доведе до консолидация. 

Въпреки това, сегашната структура предполага, че на криптовалутата ѝ предстои пробив.

Цената на Dogecoin установи три дъна от 16-ти август, което доведе до образуването на обратен модел на глава и рамене. Тази техническа формация съдържа две суинг дъна със сравнима дълбочина, образуващи раменете, като централната, малко по-дълбока от другите, известни като глава.

Свързването на върховете на тези суинг нива води до деколте, което служи като бариера за съпротива и помага да се потвърди пробив.

Настройката прогнозира пробив от 53% до $0.45, определен чрез добавяне на разстоянието между върха на дясното рамо и най-ниската точка на главата.

Въпреки че цената на Dogecoin беше близо до пробив на деколтето на 8-ми ноември, опитът беше неуспешен. Дневно затваряне над $0.28, обаче, теоретично би потвърдило пробив и началото на 53% възход. 


Инвеститорите трябва да изчакат по-висок връх над $0.30 за отваряне на път без съпротива за DOGE към зоната от $0.34 до $0.37. 

Изчистването на това ниво ще позволи на цената на Dogecoin да се повиши и ще доведе до връх от около $0.45.

Не Пропускай: Над $700 милиона бяха ликвидирани на фона на пазарен срив

Като цяло това покачване от настоящата позиция би представлявало 70% възход.

Докато нещата изглеждат добре за цената на Dogecoin, дневно затваряне под зоната на търсене от $0.21 до $0.26 би обезсилило възходящата теза. Този ход потенциално може да предизвика по-нататъшно понижаване на DOGE до $0.19.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Dogecoin Анализ

Ръст в активността на Dogecoin на фона на пазарната консолидация

Според него броят на новите дневни адреси на Dogecoin е нараснал с 265% само за два месеца. Това се случва въпреки неотдавнашния период на пазарна консолидация, който преживя криптоиндустрията през последните няколко месеца. Един от най-добрите начини да се разбере как се държи дадена блокчейн мрежа е като се анализира нейната т.нар. “on-chain” активност. Това […]

30.07.2022 14:21 3 мин. четене

Dogecoin (DOGE) изглежда позициониран за продължение на спада

След като стана свидетел на добри двупосочни бизнеси, цената на Dogecoin се установи на червено в петък, тъй като мечките отказаха да се откажат от контрола след временен обрат, наблюдаван в четвъртък. Продавачите на DOGE се завърнаха, след като Binance, най-голямата крипто борса в света по обем на търговия, обяви, че временно е спряла тегленията […]

13.11.2021 17:50 2 мин. четене