НАЧАЛО Dogecoin Анализ

Dogecoin (DOGE) позициониран за скок от 50%

НОЕ. 11, 2021 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Dogecoin (DOGE) позициониран за скок от 50%

Цената на Dogecoin е заседнала под решаваща бариера от около пет месеца.

Въпреки че DOGE скочи на 28-ми октомври, той не успя да преодолее това препятствие, което доведе до консолидация. 


Въпреки това, сегашната структура предполага, че на криптовалутата ѝ предстои пробив.


Цената на Dogecoin установи три дъна от 16-ти август, което доведе до образуването на обратен модел на глава и рамене. Тази техническа формация съдържа две суинг дъна със сравнима дълбочина, образуващи раменете, като централната, малко по-дълбока от другите, известни като глава.


Свързването на върховете на тези суинг нива води до деколте, което служи като бариера за съпротива и помага да се потвърди пробив.


Настройката прогнозира пробив от 53% до $0.45, определен чрез добавяне на разстоянието между върха на дясното рамо и най-ниската точка на главата.


Въпреки че цената на Dogecoin беше близо до пробив на деколтето на 8-ми ноември, опитът беше неуспешен. Дневно затваряне над $0.28, обаче, теоретично би потвърдило пробив и началото на 53% възход. Инвеститорите трябва да изчакат по-висок връх над $0.30 за отваряне на път без съпротива за DOGE към зоната от $0.34 до $0.37. 


Изчистването на това ниво ще позволи на цената на Dogecoin да се повиши и ще доведе до връх от около $0.45.


Не Пропускай: Над $700 милиона бяха ликвидирани на фона на пазарен срив

Като цяло това покачване от настоящата позиция би представлявало 70% възход.


Докато нещата изглеждат добре за цената на Dogecoin, дневно затваряне под зоната на търсене от $0.21 до $0.26 би обезсилило възходящата теза. Този ход потенциално може да предизвика по-нататъшно понижаване на DOGE до $0.19.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (3)
Free Bitcoin НОЕ. 12, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933 Казанова НОЕ. 12, 2021 От няколко месеца се занимавам с женати. Ако някой няма, а пък му се иска, сега е момента. Безплатно е вкарването. peleto ЯНУ. 12, 2022 Attention: pay.gotoptrader.vip are scammers !!!
Изкажете мнение
Още от Dogecoin Анализ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света