НАЧАЛО АНАЛИЗИ Dogecoin Анализ

Dogecoin (DOGE) изглежда позициониран за продължение на спада

ноември 13, 2021 17:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin (DOGE) изглежда позициониран за продължение на спада

След като стана свидетел на добри двупосочни бизнеси, цената на Dogecoin се установи на червено в петък, тъй като мечките отказаха да се откажат от контрола след временен обрат, наблюдаван в четвъртък.

Продавачите на DOGE се завърнаха, след като Binance, най-голямата крипто борса в света по обем на търговия, обяви, че временно е спряла тегленията на DOGE след надграждане.

Противоречивите доклади натежаха негативно върху настроенията около меме монетата.

Дневната графика на Dogecoin показва, че цената на актива се върти около възходящата 100-MA на $0.2588, след като не успя да намери търсене над непосредственото възходящо препятствие, което се намира на хоризонталната 21-MA, сега на $0.2680.

Мечките при DOGE вероятно ще запазят контрол, докато цената се държи под второто ниво.

Междувременно, 14-дневният индекс на относителна сила (RSI) се понижава малко по-ниско, докато е под нивото от 50.00, което предполага, че мечите пристрастия вероятно ще останат непокътнати в краткосрочен план.

Продавачите на DOGE вече се насочват към силната подкрепа на $0.25, за да продължат спада. Това ниво е сливането на нарастващата подкрепа на тренд линията и нарастващата 50-MA.


Дневно затваряне под тази критична подкрепа е необходимо, за да започне нов спад към дъното в сряда от $0.2337.

По-надолу дъното от 28-ми октомври на $0.2272 може да помогне на купувачите на DOGE, под което дъното от 27-ми октомври на $0.2179 ще бъде последната линия на защита за тях.

Не Пропускай: Илон Мъск: Dogecoin превъзхожда Биткойн и Shiba Inu

От друга страна, приемането над 21-MA може да предложи допълнителни сила за възстановяване на цената на DOGE, изисквайки тест на критичната хоризонтална 200-MA на $0.2848.

Имайте предвид, че цената на DOGE не успя да се задържи над 200-MA по-рано тази седмица, стартирайки низходящ импулс при монетата.

Нивото от $0.30 ще бъде отново на радара на биковете, ако бариерата от 200-MA бъде решително пробита.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Dogecoin Анализ

Ръст в активността на Dogecoin на фона на пазарната консолидация

Според него броят на новите дневни адреси на Dogecoin е нараснал с 265% само за два месеца. Това се случва въпреки неотдавнашния период на пазарна консолидация, който преживя криптоиндустрията през последните няколко месеца. Един от най-добрите начини да се разбере как се държи дадена блокчейн мрежа е като се анализира нейната т.нар. “on-chain” активност. Това […]

30.07.2022 14:21 3 мин. четене

Dogecoin (DOGE) позициониран за скок от 50%

Въпреки че DOGE скочи на 28-ми октомври, той не успя да преодолее това препятствие, което доведе до консолидация.  Въпреки това, сегашната структура предполага, че на криптовалутата ѝ предстои пробив. Цената на Dogecoin установи три дъна от 16-ти август, което доведе до образуването на обратен модел на глава и рамене. Тази техническа формация съдържа две суинг […]

11.11.2021 15:00 2 мин. четене