НАЧАЛО Dogecoin Анализ

Dogecoin (DOGE) изглежда позициониран за продължение на спада

НОЕ. 13, 2021 17:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Dogecoin (DOGE) изглежда позициониран за продължение на спада

Цената на Dogecoin удължава предишния низходящ импулс, започвайки уикенда със слабост, въпреки че остава в рамките на търговския диапазон от сряда.

След като стана свидетел на добри двупосочни бизнеси, цената на Dogecoin се установи на червено в петък, тъй като мечките отказаха да се откажат от контрола след временен обрат, наблюдаван в четвъртък.


Продавачите на DOGE се завърнаха, след като Binance, най-голямата крипто борса в света по обем на търговия, обяви, че временно е спряла тегленията на DOGE след надграждане.


Противоречивите доклади натежаха негативно върху настроенията около меме монетата.


Дневната графика на Dogecoin показва, че цената на актива се върти около възходящата 100-MA на $0.2588, след като не успя да намери търсене над непосредственото възходящо препятствие, което се намира на хоризонталната 21-MA, сега на $0.2680.


Мечките при DOGE вероятно ще запазят контрол, докато цената се държи под второто ниво.


Междувременно, 14-дневният индекс на относителна сила (RSI) се понижава малко по-ниско, докато е под нивото от 50.00, което предполага, че мечите пристрастия вероятно ще останат непокътнати в краткосрочен план.


Продавачите на DOGE вече се насочват към силната подкрепа на $0.25, за да продължат спада. Това ниво е сливането на нарастващата подкрепа на тренд линията и нарастващата 50-MA.Дневно затваряне под тази критична подкрепа е необходимо, за да започне нов спад към дъното в сряда от $0.2337.


По-надолу дъното от 28-ми октомври на $0.2272 може да помогне на купувачите на DOGE, под което дъното от 27-ми октомври на $0.2179 ще бъде последната линия на защита за тях.


Не Пропускай: Илон Мъск: Dogecoin превъзхожда Биткойн и Shiba Inu

От друга страна, приемането над 21-MA може да предложи допълнителни сила за възстановяване на цената на DOGE, изисквайки тест на критичната хоризонтална 200-MA на $0.2848.


Имайте предвид, че цената на DOGE не успя да се задържи над 200-MA по-рано тази седмица, стартирайки низходящ импулс при монетата.


Нивото от $0.30 ще бъде отново на радара на биковете, ако бариерата от 200-MA бъде решително пробита.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (2)
Free Bitcoin НОЕ. 14, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933 Dobrev ЯНУ. 20, 2022 Хвани се на работа,а не се занимавай с кокошкарски линкове
Изкажете мнение
Още от Dogecoin Анализ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света