Home » Аnalysis

Ще успее ли Биткойн да запази инерцията си? – анализ

април 13, 2019 9:38 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще успее ли Биткойн да запази инерцията си? – анализ

Биткойн бавно се завръща в последно време.

Това се случи, след като общият интерес към криптовалутите отслабна, след като пазара претърпя рязък спад януари миналата година.

След като Биткойн падна под $ 4,250 в края на ноември 2018 г., цената остана под това ниво. BTC / USD за известно време спадна до $ 3,215,20, преди да се върне по-високо.

Тъй като остана под нивото от $ 4,250 в продължение на почти една година, скорошният скок в цената на Биткойн стана популярна тема.

Вдигането на цената на BTC също повиши цената на другите криптовалути. Това повдига въпроса дали виждаме промяна в общата тенденция на цените на крипто-пазара.

Според доклади, пробивът на нивото $ 4,250 се дължи на голям обем поръчки. Тъй като BTC / USD се повиши до над $ 5,000, крипто-търговците ще задават въпроса дали този тренд може да бъде поддържан.

Скорошният скок на криптовалутата тласна цената на BTC / USD да тества 200-дневната SMA.

Ценовото действие успя да затвори над това ниво и отвори цяла нова търговска сесия над ключовото психологическо ниво.

Следващата главна цел за Биткойн се появяви на $ 6,250, което по-рано служи като подкрепа.

Ако погледнем към техническата страна, ще видим, че след пробива от периода на консолидация под $ 4,250, цената все още не е направила корекция. Но има доказателства, че BTC / USD може да се направи пулбек предвид скритата меча дивергенция на стохастичния осцилатор.

BTCUSD analysis

В момента цената остава свръхкупена, но това може да се промени в близко бъдеще. В идеалния случай, връщане към или близо до подкрепата на $ 4,250, ще привлече нови купувачи на пазарите. Като се има предвид, че повишението над $ 4,250 дойде внезапно, много поръчки вероятно ще се натрупат на това ключово ниво, което може да бъде тествано като подкрепа.

Общата тенденция в BTC / USD остава низходяща. Но в близко бъдеще това може да се промени, ако цената успее да се отскочи от $ 4,250.

В посока нагоре, Биткойн може да се насочи към ценовото ниво от $ 6,250. Тестването на това ниво може да покаже потенциална промяна в общото отклонение на тенденцията. Въпреки това е твърде рано да се спекулира на този етап.

За момента е идеално търговците да се съсредоточат върху отдръпването до $ 4,250, и евентуалния скок до $ 6,250 след това. Това би могло да проправи пътя за ценови действия, които в крайна сметка ще се изместят от мечи към бичи настроения.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Cardano Анализ

Cardano показва сила – възможен ли е скок до $10?

Мрежата на Cardano показва оптимистични сигнали, които свидетелстват за потенциален скок в цената на родния токен на платформата, ADA. Според прогнозите на някои криптовалутни анализатори ADA токенът може да се покачи до $10 по време на този очакван възход. Анализаторът Али Мартинез наскоро подчерта стабилността на мрежата Cardano. Той посочи различни показатели, илюстриращи значителен растеж […]

05.03.2024 20:05 2мин. четене

Цената на ADA на път да пробие ключово ниво на съпротива

Крипто аналитикът и трейдър Дан Гамбардело наскоро сподели оптимистична гледна точка за Cardano (ADA) чрез серия от туитове. В своя анализ Гамбардело прогнозира, че цената на ADA може да надмине ключово ниво на съпротива, вариращо от $0.32 до $0.35. #Cardano is sleeping, but this chart suggests that won’t be the case for much longer.$ADAhttps://t.co/XDxbWsS2yu — […]

04.07.2023 16:00 2мин. четене

Цената на Cardano претърпя сериозен срив – какво да следим?

Cardano (ADA) е изправена пред предизвикателна пазарна среда, тъй като криптовалутата отслабна допълнително на фона на повторното тестване на зоната от $25,000 от страна на Биткойн. Като една от водещите криптовалути по отношение на пазарната капитализация, Cardano е силно повлияна от по-широките пазарни тенденции. Този неуспех повдигна въпроси относно бъдещата траектория на Cardano и дали […]

12.06.2023 19:30 3мин. четене

Прогноза за Cardano: Съпротивата при $0.35 спира възстановяването

Продължаващото рали за възстановяване на Cardano се сблъска с препятствие, когато достигна зоната на съпротива от $0.35 на 14 март. Дневната графика показва, че купувачите не успяха да преодолеят нивото от $0.35. Отхвърлянето на цената с дълъг фитил сочи, че трейдърите продават по време на ценовите ралита. Ако натискът от продажби се запази, цената на […]

15.03.2023 16:30 2мин. четене