НАЧАЛО АНАЛИЗИ Cardano Анализ

Ще успее ли Биткойн да запази инерцията си? – анализ

април 13, 2019 9:38 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще успее ли Биткойн да запази инерцията си? – анализ

Биткойн бавно се завръща в последно време.

Това се случи, след като общият интерес към криптовалутите отслабна, след като пазара претърпя рязък спад януари миналата година.

След като Биткойн падна под $ 4,250 в края на ноември 2018 г., цената остана под това ниво. BTC / USD за известно време спадна до $ 3,215,20, преди да се върне по-високо.

Тъй като остана под нивото от $ 4,250 в продължение на почти една година, скорошният скок в цената на Биткойн стана популярна тема.

Вдигането на цената на BTC също повиши цената на другите криптовалути. Това повдига въпроса дали виждаме промяна в общата тенденция на цените на крипто-пазара.

Според доклади, пробивът на нивото $ 4,250 се дължи на голям обем поръчки. Тъй като BTC / USD се повиши до над $ 5,000, крипто-търговците ще задават въпроса дали този тренд може да бъде поддържан.

Скорошният скок на криптовалутата тласна цената на BTC / USD да тества 200-дневната SMA.

Ценовото действие успя да затвори над това ниво и отвори цяла нова търговска сесия над ключовото психологическо ниво.

Следващата главна цел за Биткойн се появяви на $ 6,250, което по-рано служи като подкрепа.

Ако погледнем към техническата страна, ще видим, че след пробива от периода на консолидация под $ 4,250, цената все още не е направила корекция. Но има доказателства, че BTC / USD може да се направи пулбек предвид скритата меча дивергенция на стохастичния осцилатор.

BTCUSD analysis

В момента цената остава свръхкупена, но това може да се промени в близко бъдеще. В идеалния случай, връщане към или близо до подкрепата на $ 4,250, ще привлече нови купувачи на пазарите. Като се има предвид, че повишението над $ 4,250 дойде внезапно, много поръчки вероятно ще се натрупат на това ключово ниво, което може да бъде тествано като подкрепа.

Общата тенденция в BTC / USD остава низходяща. Но в близко бъдеще това може да се промени, ако цената успее да се отскочи от $ 4,250.

В посока нагоре, Биткойн може да се насочи към ценовото ниво от $ 6,250. Тестването на това ниво може да покаже потенциална промяна в общото отклонение на тенденцията. Въпреки това е твърде рано да се спекулира на този етап.

За момента е идеално търговците да се съсредоточат върху отдръпването до $ 4,250, и евентуалния скок до $ 6,250 след това. Това би могло да проправи пътя за ценови действия, които в крайна сметка ще се изместят от мечи към бичи настроения.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Cardano Анализ

Прогноза за Cardano: Съпротивата при $0.35 спира възстановяването

Продължаващото рали за възстановяване на Cardano се сблъска с препятствие, когато достигна зоната на съпротива от $0.35 на 14 март. Дневната графика показва, че купувачите не успяха да преодолеят нивото от $0.35. Отхвърлянето на цената с дълъг фитил сочи, че трейдърите продават по време на ценовите ралита. Ако натискът от продажби се запази, цената на […]

март 15, 2023 16:30 2 мин. четене

Cardano (ADA) се насочва към съпротивата от $0.60

Техническият анализ на Cardano подчертава бичи перспективи, тъй като цената продължава да се движи нагоре. Удълженият възходящ тренд започна на 27 юли 2022 г. с цена от $0.45 и достигна 30-дневен връх на $0.55. Към момента на изготвяне на статията цената се консолидира точно под съпротивата от $0.55, формирайки модел на троен връх около това […]

август 1, 2022 18:25 2 мин. четене

Cardano (ADA) може да отскочи с 15%

За щастие, тази корекция е над зоната на значително търсене, която вероятно ще предизвика вълна от покупки, изтласквайки ADA по-високо. Цената на Cardano почти намаля наполовина от най-високата си стойност от $3.11. В момента ADA се търгува на $1.86 и бързо се приближава до 6-часовата зона на търсене от $1.68 до $1.79. Не Пропускай: Фондация Етериум […]

ноември 17, 2021 17:07 1 мин. четене

Cardano (ADA) се бори да обърне $2.30 в подкрепа

Изчистването на това ниво ще освободи напрежението и ще позволи на ADA да се изкачи по-високо. Цената на Cardano има възходяща тенденция след отскок от 12-часовата зона на търсене, която се намира между $1.72 и $1.87. Оттогава ADA се повиши с 25% и сега се опитва да обърне нивото на съпротива на $2.30 в подкрепа. […]

ноември 10, 2021 14:45 2 мин. четене