НАЧАЛО Cardano Анализ

Ще успее ли Биткойн да запази инерцията си? - анализ

АПР. 13, 2019 09:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще успее ли Биткойн да запази инерцията си? - анализ

Биткойн бавно се завръща в последно време.


Това се случи, след като общият интерес към криптовалутите отслабна, след като пазара претърпя рязък спад януари миналата година.

След като Биткойн падна под $ 4,250 в края на ноември 2018 г., цената остана под това ниво. BTC / USD за известно време спадна до $ 3,215,20, преди да се върне по-високо.

Тъй като остана под нивото от $ 4,250 в продължение на почти една година, скорошният скок в цената на Биткойн стана популярна тема.

Вдигането на цената на BTC също повиши цената на другите криптовалути. Това повдига въпроса дали виждаме промяна в общата тенденция на цените на крипто-пазара.

Според доклади, пробивът на нивото $ 4,250 се дължи на голям обем поръчки. Тъй като BTC / USD се повиши до над $ 5,000, крипто-търговците ще задават въпроса дали този тренд може да бъде поддържан.

Скорошният скок на криптовалутата тласна цената на BTC / USD да тества 200-дневната SMA.

Ценовото действие успя да затвори над това ниво и отвори цяла нова търговска сесия над ключовото психологическо ниво.


Следващата главна цел за Биткойн се появяви на $ 6,250, което по-рано служи като подкрепа.

Ако погледнем към техническата страна, ще видим, че след пробива от периода на консолидация под $ 4,250, цената все още не е направила корекция. Но има доказателства, че BTC / USD може да се направи пулбек предвид скритата меча дивергенция на стохастичния осцилатор.

BTCUSD analysis

В момента цената остава свръхкупена, но това може да се промени в близко бъдеще. В идеалния случай, връщане към или близо до подкрепата на $ 4,250, ще привлече нови купувачи на пазарите. Като се има предвид, че повишението над $ 4,250 дойде внезапно, много поръчки вероятно ще се натрупат на това ключово ниво, което може да бъде тествано като подкрепа.

Общата тенденция в BTC / USD остава низходяща. Но в близко бъдеще това може да се промени, ако цената успее да се отскочи от $ 4,250.

В посока нагоре, Биткойн може да се насочи към ценовото ниво от $ 6,250. Тестването на това ниво може да покаже потенциална промяна в общото отклонение на тенденцията. Въпреки това е твърде рано да се спекулира на този етап.

За момента е идеално търговците да се съсредоточат върху отдръпването до $ 4,250, и евентуалния скок до $ 6,250 след това. Това би могло да проправи пътя за ценови действия, които в крайна сметка ще се изместят от мечи към бичи настроения.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още от Cardano Анализ

Цената на bitcoin е отново под $ 7,000, която е най-ниската цена, на която се търгува от 7ми февруари.

Цената на bitcoin е отново под $ 7,000, която е най-ниската цена, на която се търгува от 7ми февруари. Според индекса на CoinDesk, bitcoin, най-голямата криптo валута в света, има цена от $6,700, след...
АПР. 3, 2018 09:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano (ADA) може да отскочи с 15%

За щастие, тази корекция е над зоната на значително търсене, която вероятно ще предизвика вълна от покупки, изтласквайки ADA по-високо.Цената на Cardano почти намаля наполовина от най-високата си стой...
НОЕ. 17, 2021 17:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичия тренд на биткойн е застрашен след снощния дъмп

Разбор: Биткойн спадна с 9.3% вчера след високите нива, ката инвалидира възходящия пробив на триъгълника, на който станахме свидетели миналия понеделник. Диаграмите с по-голяма продължителност обаче ...
ФЕВ. 25, 2019 19:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто аналитик дава една невероятна прогноза за цената на биткойн

Крипто аналитик, който миналата година бе наречен "permabear", заради точната прогноза на спада на цената на биткойн от $10 000 до $3 000, казва, че Биткойн вече е на път да започне бавно покачване до...
МАР. 14, 2019 14:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света