НАЧАЛО Cardano Анализ

Ще успее ли Биткойн да запази инерцията си? - анализ

АПР. 13, 2019 09:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ще успее ли Биткойн да запази инерцията си? - анализ

Биткойн бавно се завръща в последно време.


Това се случи, след като общият интерес към криптовалутите отслабна, след като пазара претърпя рязък спад януари миналата година.

След като Биткойн падна под $ 4,250 в края на ноември 2018 г., цената остана под това ниво. BTC / USD за известно време спадна до $ 3,215,20, преди да се върне по-високо.

Тъй като остана под нивото от $ 4,250 в продължение на почти една година, скорошният скок в цената на Биткойн стана популярна тема.

Вдигането на цената на BTC също повиши цената на другите криптовалути. Това повдига въпроса дали виждаме промяна в общата тенденция на цените на крипто-пазара.

Според доклади, пробивът на нивото $ 4,250 се дължи на голям обем поръчки. Тъй като BTC / USD се повиши до над $ 5,000, крипто-търговците ще задават въпроса дали този тренд може да бъде поддържан.

Скорошният скок на криптовалутата тласна цената на BTC / USD да тества 200-дневната SMA.

Ценовото действие успя да затвори над това ниво и отвори цяла нова търговска сесия над ключовото психологическо ниво.


Следващата главна цел за Биткойн се появяви на $ 6,250, което по-рано служи като подкрепа.

Ако погледнем към техническата страна, ще видим, че след пробива от периода на консолидация под $ 4,250, цената все още не е направила корекция. Но има доказателства, че BTC / USD може да се направи пулбек предвид скритата меча дивергенция на стохастичния осцилатор.

BTCUSD analysis

В момента цената остава свръхкупена, но това може да се промени в близко бъдеще. В идеалния случай, връщане към или близо до подкрепата на $ 4,250, ще привлече нови купувачи на пазарите. Като се има предвид, че повишението над $ 4,250 дойде внезапно, много поръчки вероятно ще се натрупат на това ключово ниво, което може да бъде тествано като подкрепа.

Общата тенденция в BTC / USD остава низходяща. Но в близко бъдеще това може да се промени, ако цената успее да се отскочи от $ 4,250.

В посока нагоре, Биткойн може да се насочи към ценовото ниво от $ 6,250. Тестването на това ниво може да покаже потенциална промяна в общото отклонение на тенденцията. Въпреки това е твърде рано да се спекулира на този етап.

За момента е идеално търговците да се съсредоточат върху отдръпването до $ 4,250, и евентуалния скок до $ 6,250 след това. Това би могло да проправи пътя за ценови действия, които в крайна сметка ще се изместят от мечи към бичи настроения.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още от Cardano Анализ

Биткойн падна под $3,400

Крипто пазарите днес отново се развълнуваха, като почти всички големи монети  отбелязаха двуцифрени загуби. Някои монети са спаднали с над 20%, сочат данни от Coin360. Биткойн (BTC) направи рязък спа...
ДЕК. 7, 2018 16:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP анализ

XRP/USD средносрочен тренд: Мечи. Цената на XRP беше в низходяща тенденция. Мечата тенденция проби 12-дневната EMA и 26-дневната EMA. Преди това цената се колебаеше под и над експоненциалните движещи ...
НОЕ. 21, 2018 12:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rippple (XRP) анализ 31-ви януари

След формирането на солидна база за подкрепа близо до $ 0.2800, цената на XRP започна силно възстановяване спрямо щатския долар. Двойката направи рали и прекъсна много важни съпротиви като $ 0.3000 и...
ЯНУ. 31, 2019 17:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP анализ 6-ти декември

XRP/USD средносрочен тренд: Вариращ. В дневната диаграма XRP цената е в гладък низходящ тренд, тъй като криптовалутата достига дъно на 0,33 долара, а биковете бутат цената нагоре. Тъй като те поемат к...
ДЕК. 6, 2018 13:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света