НАЧАЛО АНАЛИЗИ Cardano Анализ

Cardano (ADA) може да е във фаза на акумулация – какво да очакваме?

септември 15, 2021 16:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) може да е във фаза на акумулация – какво да очакваме?

Това изстреля цената на криптовалутата от $0.10 до $1.20.


Цената на Cardano навлезе в още една подобна фаза на консолидация в средата на август. Ако тази структура продължи да се развива и ADA избухнe, това ще предизвика експоненциално рали.


Потвърждението за такъв ход ще дойде, след като цената на Cardano направи решително затваряне над рекордната си стойност от $3.10.


Ако приемем, че ADA може да направи дори само една четвърт от печалбите си за 2021 г. – което е подем от 150% – то криптовалутата ще достигне $6.


300% повишение би изтласкало цената на Cardano над 261.8% нивото на фиб разширение на около $8.4 и би поставило ADA на $9.50.Докато оптимизмът около Cardano изглежда логичен след неотдавнашното надграждане, нещата могат да се объркат бързо в случай, че най-голямата криптовалута започне да спада. 


Ако цената на Биткойн започне да се срива силно, както се случи на 7-ми септември или 19-ти май, това би принудило всички алткойни да направят същото.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Тези 4 алткойна правят значителни печалби напоследък

Ако ADA падне под ниския диапазон от $1.68, това ще постави по-ниско дъно и ще обезсили възходящата си инерция. Въпреки че би могло да последва възстановяване от такъв спад, това със сигурност би изплашило инвеститорите и би забавило възхода.

В този случай ADA може да падне до следващото ниво на подкрепа на $1.50 и дори да се понижи до $1.


Към момента на публикуване, Cardano се търгува на $2.46.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Cardano Анализ

Цената на ADA на път да пробие ключово ниво на съпротива

Крипто аналитикът и трейдър Дан Гамбардело наскоро сподели оптимистична гледна точка за Cardano (ADA) чрез серия от туитове. В своя анализ Гамбардело прогнозира, че цената на ADA може да надмине ключово ниво на съпротива, вариращо от $0.32 до $0.35. #Cardano is sleeping, but this chart suggests that won’t be the case for much longer.$ADAhttps://t.co/XDxbWsS2yu — […]

04.07.2023 16:00 2 мин. четене

Цената на Cardano претърпя сериозен срив – какво да следим?

Cardano (ADA) е изправена пред предизвикателна пазарна среда, тъй като криптовалутата отслабна допълнително на фона на повторното тестване на зоната от $25,000 от страна на Биткойн. Като една от водещите криптовалути по отношение на пазарната капитализация, Cardano е силно повлияна от по-широките пазарни тенденции. Този неуспех повдигна въпроси относно бъдещата траектория на Cardano и дали […]

12.06.2023 19:30 3 мин. четене

Прогноза за Cardano: Съпротивата при $0.35 спира възстановяването

Продължаващото рали за възстановяване на Cardano се сблъска с препятствие, когато достигна зоната на съпротива от $0.35 на 14 март. Дневната графика показва, че купувачите не успяха да преодолеят нивото от $0.35. Отхвърлянето на цената с дълъг фитил сочи, че трейдърите продават по време на ценовите ралита. Ако натискът от продажби се запази, цената на […]

15.03.2023 16:30 2 мин. четене

Cardano (ADA) се насочва към съпротивата от $0.60

Техническият анализ на Cardano подчертава бичи перспективи, тъй като цената продължава да се движи нагоре. Удълженият възходящ тренд започна на 27 юли 2022 г. с цена от $0.45 и достигна 30-дневен връх на $0.55. Към момента на изготвяне на статията цената се консолидира точно под съпротивата от $0.55, формирайки модел на троен връх около това […]

01.08.2022 18:25 2 мин. четене