НАЧАЛО АНАЛИЗИ Биткойн Анализ

Биткойн се задържа над ключови нива – какво да следим?

септември 9, 2021 15:36 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн се задържа над ключови нива – какво да следим?

Волатилността на Биткойн (BTC) отново удари пазарите по неочакван начин, като един анализатор подкрепя “импулсивен” ход към $50,000.

Данните от TradingView показват, че BTC/USD продължава да се движи около $46,000 в четвъртък, като за момента има известно спокойствие на пазара.

Във вторник настъпиха масови сътресения, тъй като каскада от ликвидирани позиции предизвика огромна дневна загуба от $9,000 за Биткойн. По-рано днес отразихме каква е най-вероятната причина за тази разпродажба.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум китовете прехвърлиха ETH за над $1 милиард

Докато дъното на срива от около $42,800 не е било тествано отново, не е изключено да видим още загуби, казва популярният търговец ‘Crypto Ed’.

Прилича ми на бичи вимпел… Импулсивен отскок, последван от консолидация”, обобщи той заедно с актуализирана графика в сряда.

“[Спокойно] и изчакайте пробивът. [Греша, ако пробивът е надолу].”

Трейдърът и анализатор Rekt Capital наблюдава за повторен тест на 50-дневната експоненциална пълзяща средна стойност (EMA) на Биткойн.

Това е първият път, когато BTC тества отново синята 50-дневна EMA като подкрепа, след като я възстанови като в края на юли”, отбеляза той.

“50-дневната EMA е полезна за анализиране на бичата инерция, тъй като има тенденция да поддържа утвърдени възходящи тенденции.”

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Биткойн Анализ

Цената на Биткойн може да падне преди халвинга през април

Rekt Capital, позната фигура в сферата на криптовалутите, представи прозрения за траекторията на цената на Биткойн, водеща до предстоящото халвинг събитие на BTC. #BTC There is one Pre Halving Retrace left But history suggests it may take place in late March or April$BTC #Crypto #Bitcoin — Rekt Capital (@rektcapital) February 11, 2024 Според неговия анализ […]

12.02.2024 19:30 2 мин. четене

Бумът на Биткойн е неизбежен, ако това ниво бъде преодоляно

Понастоящем Биткойн (BTC) се бори със значително ниво на съпротива малко под $45,000, въпреки неотдавнашния възходящ импулс, свързан със спекулациите относно одобрението на спот борсово търгуван фонд (ETF) в САЩ. Преобладаващите пазарни нагласи показват очакване за потенциално рали за Биткойн, целящо достигане на нов исторически връх. Според анализ на “Tradingshot“, експерт по крипто търговия, публикуван […]

01.01.2024 20:00 3 мин. четене

Биткойн е “готов за полет” според анализатор – ето кога

Анализаторът и търговец Кевин Свенсън изрази оптимистични възгледи за Биткойн (BTC), тъй като водещата криптовалута показва признаци на възстановяване след неотдавнашното си потапяне близо до границата от $40,000 по-рано тази седмица. Свенсън отбеляза потенциалното бичо потвърждение на Биткойн в рамките на възходящия модел на разширяващия се клин, видим на четиричасовата графика. Той изтъкна отскока около […]

17.12.2023 10:30 1 мин. четене

Биткойн се измъкна от срив, какво следва за цената?

Цената на Биткойн се възстанови от по-ранните загуби и надхвърли $38,000, въпреки че среща трудности при преодоляването на нивото на съпротива от $38,500. Стойността на Биткойн се понижи, но намери подкрепа около $36,720, избягвайки значителен спад, и започна да се покачва отново над $37,000. Тя забележимо премина границата от $37,500 и също така проби значителна […]

29.11.2023 13:00 2 мин. четене