НАЧАЛО АНАЛИЗИ Биткойн Анализ

Биткойн демонстрира нарастваща меча инерция

март 10, 2021 9:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн демонстрира нарастваща меча инерция

Това е  подвиг, осъществен за последно през 2013 г. Въпреки това, флагманската криптовалута изглежда подготвена за низходящ импулс, твърдят мнозина.

 

Възстановяването на цената на Биткойн от най-ниското ниво през февруари липсва ценова импулсивност и поддържащ обем. Междувременно индикаторът за относителна сила (RSI) създаде меча дивергенция в инерцията.

 

Поради слабите базови технически характеристики, не би било изненада да видим как цената на BTC отново тества ниската стойност от 28-ми февруари на 43,200 долара, за да избута някои притежатели от пазара.

 

Ако вместо това BTC набере инерция нагоре, краткосрочните цели за печалба са нивата на фиб удължаване 1.618 и 2.618 на текущата корекция. Тези ценови цели са съответно $67,000 и $81,500.

 

Ключът към затварянето на цената на Биткойн с шестия му пореден положителен месец ще бъде нивото на подкрепа, сформирана от сближаването на 50-дневната плъзгаща се средна стойност и най-високата стойност от 8-ми януари около $42,500.

 

Неуспехът да се задържи тази ключова бариера ще остави BTC изложен на много по-голям спад, като подкрепа ще се намери около ценовия диапазон от $30,000 до $28,000.

 

Липсата на решителност, съчетана с мечата дивергенция на импулса, дава основание да бъдете предпазливи в краткосрочен план и да ограничите тежките покупки, докато повече убеденост подкрепи цената на Биткойн.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Биткойн Анализ

Цената на Биткойн може да падне преди халвинга през април

Rekt Capital, позната фигура в сферата на криптовалутите, представи прозрения за траекторията на цената на Биткойн, водеща до предстоящото халвинг събитие на BTC. #BTC There is one Pre Halving Retrace left But history suggests it may take place in late March or April$BTC #Crypto #Bitcoin — Rekt Capital (@rektcapital) February 11, 2024 Според неговия анализ […]

12.02.2024 19:30 2 мин. четене

Бумът на Биткойн е неизбежен, ако това ниво бъде преодоляно

Понастоящем Биткойн (BTC) се бори със значително ниво на съпротива малко под $45,000, въпреки неотдавнашния възходящ импулс, свързан със спекулациите относно одобрението на спот борсово търгуван фонд (ETF) в САЩ. Преобладаващите пазарни нагласи показват очакване за потенциално рали за Биткойн, целящо достигане на нов исторически връх. Според анализ на “Tradingshot“, експерт по крипто търговия, публикуван […]

01.01.2024 20:00 3 мин. четене

Биткойн е “готов за полет” според анализатор – ето кога

Анализаторът и търговец Кевин Свенсън изрази оптимистични възгледи за Биткойн (BTC), тъй като водещата криптовалута показва признаци на възстановяване след неотдавнашното си потапяне близо до границата от $40,000 по-рано тази седмица. Свенсън отбеляза потенциалното бичо потвърждение на Биткойн в рамките на възходящия модел на разширяващия се клин, видим на четиричасовата графика. Той изтъкна отскока около […]

17.12.2023 10:30 1 мин. четене

Биткойн се измъкна от срив, какво следва за цената?

Цената на Биткойн се възстанови от по-ранните загуби и надхвърли $38,000, въпреки че среща трудности при преодоляването на нивото на съпротива от $38,500. Стойността на Биткойн се понижи, но намери подкрепа около $36,720, избягвайки значителен спад, и започна да се покачва отново над $37,000. Тя забележимо премина границата от $37,500 и също така проби значителна […]

29.11.2023 13:00 2 мин. четене