НАЧАЛО АНАЛИЗИ Биткойн Анализ

Биткойн (BTC) изглежда готов да продължи спада си

май 29, 2022 13:24 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) изглежда готов да продължи спада си

Следователно BTC/USD скоро трябва да продължи спада си към подкрепата от $27,500.


Пазарът се търгува без инерция през последните 24 часа, тъй като ясна посока все още не е решена. 


Биткойн скочи със само 0.6%, докато Етериум с 1.7%. Останалите от най-големите алткойни показаха сходни смесени резултати.


BTC/USD се търгува в диапазона от $28,300 до $29,300, като показва лека волатилност през последните 24 часа. Обемът на търговията е намалял с над 30%, достигайки $17.25 милиарда, докато общата пазарна капитализация се движи около $552 милиарда, като пазарната доминантност е около 45.9%.


На 4-часовата графика можем да видим, че цената на Биткойн не успява да набере инерция за възходящо движение, което показва, че през уикенда трябва да има още един тест.


Ценовото движение на Биткойн демонстрира непрекъснато нарастващ мечи импулс през последните дни след консолидацията миналата седмица. 


Ясният местен по-висок връх беше достигнат на $30,000 в сряда, а от там, друг тест на подкрепата на $29,000 доведе до пробив по-ниско.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Мечият пазар може да е полезен за индустрията

BTC/USD бързо се покачи до $28,000, преди да бъде незабавно отхвърлен над нивото от $29,000. Следователно мечките все още не бяха готови да достигнат следващата подкрепа от $27,500 и беше необходимо по-нататъшно развитие на ценово действие.


Оттогава не е последвало възход, което показва, че мечките вероятно ще определят бъдещата посока на цената. Биткойн вероятно ще продължи да се консолидира около пробитата преди това подкрепа, ако не настъпи значителна промяна в посоката. Като цяло, до края на уикенда, BTC/USD трябва да види още един тест на подкрепа.

Анализът на цената на Биткойн днес е мечи, тъй като очакваме да последват по-нататъшни тестове на нива на подкрепа, тъй като общите седмични настроения на пазара са леко мечи. Следователно, след още малко консолидация, BTC/USD трябва да продължи да се насочва към следващата голяма подкрепа на $27,500.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Биткойн Анализ

Цената на Биткойн може да падне преди халвинга през април

Rekt Capital, позната фигура в сферата на криптовалутите, представи прозрения за траекторията на цената на Биткойн, водеща до предстоящото халвинг събитие на BTC. #BTC There is one Pre Halving Retrace left But history suggests it may take place in late March or April$BTC #Crypto #Bitcoin — Rekt Capital (@rektcapital) February 11, 2024 Според неговия анализ […]

12.02.2024 19:30 2 мин. четене

Бумът на Биткойн е неизбежен, ако това ниво бъде преодоляно

Понастоящем Биткойн (BTC) се бори със значително ниво на съпротива малко под $45,000, въпреки неотдавнашния възходящ импулс, свързан със спекулациите относно одобрението на спот борсово търгуван фонд (ETF) в САЩ. Преобладаващите пазарни нагласи показват очакване за потенциално рали за Биткойн, целящо достигане на нов исторически връх. Според анализ на “Tradingshot“, експерт по крипто търговия, публикуван […]

01.01.2024 20:00 3 мин. четене

Биткойн е “готов за полет” според анализатор – ето кога

Анализаторът и търговец Кевин Свенсън изрази оптимистични възгледи за Биткойн (BTC), тъй като водещата криптовалута показва признаци на възстановяване след неотдавнашното си потапяне близо до границата от $40,000 по-рано тази седмица. Свенсън отбеляза потенциалното бичо потвърждение на Биткойн в рамките на възходящия модел на разширяващия се клин, видим на четиричасовата графика. Той изтъкна отскока около […]

17.12.2023 10:30 1 мин. четене

Биткойн се измъкна от срив, какво следва за цената?

Цената на Биткойн се възстанови от по-ранните загуби и надхвърли $38,000, въпреки че среща трудности при преодоляването на нивото на съпротива от $38,500. Стойността на Биткойн се понижи, но намери подкрепа около $36,720, избягвайки значителен спад, и започна да се покачва отново над $37,000. Тя забележимо премина границата от $37,500 и също така проби значителна […]

29.11.2023 13:00 2 мин. четене