НАЧАЛО АНАЛИЗИ Биткойн Анализ

Биткойн на кръстопът, спад до $ 7,790 е вероятен

юли 27, 2019 20:32 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн на кръстопът, спад до $ 7,790 е вероятен

$ 9,000 е ключово ниво – пробив означава спад до $ 7,790.


На 30-минутната графика за XBT / USD можем да видим три върха, всеки следващ по-висок от миналия, които са се формирали в рамките на последната седмица. 


През последните няколко часа се извърши ясен пробив и спад, завършвайки меча дивергенция. Вероятните е да видим понижаващи ценови нива, като е твърде вероятно да има тест на подкрепата на $ 9,000 в следващите дни. 


Има ясно изразена подкрепа около 9,000 долара, която се вижда на по-голяма времева рамка. Това ще бъде решаващо ниво, което определя дали ценовите нива ще паднат много.


Има явен натиск от страна на продавачите, който се проявява от червените пикове на обема през последните няколко часа. Обаче, обемът остава сравнително нисък в сравнение с обемните пикове, наблюдавани в началото на юли и края на юни. 


Най-вероятно ще трябва по-сериозен размер на червен обем, за да се прекъсне качващата се подкрепа около $ 9,000. Това е така, тъй като има много чакащи поръчки около това ценово ниво. 


На четиричасовата графика на XBT / USD можем да видим нарастващата подкрепа около $ 9,000, както бе споменато по-горе.


Ако ценовото действие на Биткойн преодолее тази подкрепа с ясен приток на обем продажби, вероятно най-голямата криптовалута ще се върне към нива около $ 7,790. 


Това ниво по същество действа като магнит. За да може всеки възходящ тренд или низходящ тренд да бъде устойчив, ценовите нива често се “коригират” или “се отдръпват”, за да има акумулация, която да подхранва общата тенденция.


Ценовото действие през по-голямата част от май, юни и юли е над 200 EMA, докато тенденцията беше много ясна. Отскоро ценовото действие на Биткойн е спаднало под 200 EMA, което е индикация, че може да настъпи голям спад, за да се възобнови сегашната тенденция, както и споменахме. 


След като подкрепата от $ 9,000 е прекъсната, връщането към $ 7,790 е най-вероятният резултат.


Както посочва аналист на bitcoinist.com, Maxx Momentum индикаторът сигнализира малка оранжева точка, което може да е сигнал за продажба или покупка.

Като се имат предвид различните мечи индикации, е безопасно да се предположи, че това е сигнал за продажба. Обикновено Maxx Momentum ще светне оранжево преди голямо движение, което се съгласува добре с тезата, която изложихме по-горе.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Биткойн Анализ

Цената на Биткойн може да падне преди халвинга през април

Rekt Capital, позната фигура в сферата на криптовалутите, представи прозрения за траекторията на цената на Биткойн, водеща до предстоящото халвинг събитие на BTC. #BTC There is one Pre Halving Retrace left But history suggests it may take place in late March or April$BTC #Crypto #Bitcoin — Rekt Capital (@rektcapital) February 11, 2024 Според неговия анализ […]

12.02.2024 19:30 2 мин. четене

Бумът на Биткойн е неизбежен, ако това ниво бъде преодоляно

Понастоящем Биткойн (BTC) се бори със значително ниво на съпротива малко под $45,000, въпреки неотдавнашния възходящ импулс, свързан със спекулациите относно одобрението на спот борсово търгуван фонд (ETF) в САЩ. Преобладаващите пазарни нагласи показват очакване за потенциално рали за Биткойн, целящо достигане на нов исторически връх. Според анализ на “Tradingshot“, експерт по крипто търговия, публикуван […]

01.01.2024 20:00 3 мин. четене

Биткойн е “готов за полет” според анализатор – ето кога

Анализаторът и търговец Кевин Свенсън изрази оптимистични възгледи за Биткойн (BTC), тъй като водещата криптовалута показва признаци на възстановяване след неотдавнашното си потапяне близо до границата от $40,000 по-рано тази седмица. Свенсън отбеляза потенциалното бичо потвърждение на Биткойн в рамките на възходящия модел на разширяващия се клин, видим на четиричасовата графика. Той изтъкна отскока около […]

17.12.2023 10:30 1 мин. четене

Биткойн се измъкна от срив, какво следва за цената?

Цената на Биткойн се възстанови от по-ранните загуби и надхвърли $38,000, въпреки че среща трудности при преодоляването на нивото на съпротива от $38,500. Стойността на Биткойн се понижи, но намери подкрепа около $36,720, избягвайки значителен спад, и започна да се покачва отново над $37,000. Тя забележимо премина границата от $37,500 и също така проби значителна […]

29.11.2023 13:00 2 мин. четене