НАЧАЛО Биткойн Анализ

Биткойн на кръстопът, спад до $ 7,790 е вероятен

ЮЛИ. 27, 2019 20:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн на кръстопът, спад до $ 7,790 е вероятен

Мечата дивергенция успешно се разизигра през последните 24 часа, в резултат на което ценовите нива спаднаха до подкрепата около $ 9,000.

$ 9,000 е ключово ниво - пробив означава спад до $ 7,790.


На 30-минутната графика за XBT / USD можем да видим три върха, всеки следващ по-висок от миналия, които са се формирали в рамките на последната седмица. 


През последните няколко часа се извърши ясен пробив и спад, завършвайки меча дивергенция. Вероятните е да видим понижаващи ценови нива, като е твърде вероятно да има тест на подкрепата на $ 9,000 в следващите дни. 


Има ясно изразена подкрепа около 9,000 долара, която се вижда на по-голяма времева рамка. Това ще бъде решаващо ниво, което определя дали ценовите нива ще паднат много.


Има явен натиск от страна на продавачите, който се проявява от червените пикове на обема през последните няколко часа. Обаче, обемът остава сравнително нисък в сравнение с обемните пикове, наблюдавани в началото на юли и края на юни. 


Най-вероятно ще трябва по-сериозен размер на червен обем, за да се прекъсне качващата се подкрепа около $ 9,000. Това е така, тъй като има много чакащи поръчки около това ценово ниво. 


На четиричасовата графика на XBT / USD можем да видим нарастващата подкрепа около $ 9,000, както бе споменато по-горе.


Ако ценовото действие на Биткойн преодолее тази подкрепа с ясен приток на обем продажби, вероятно най-голямата криптовалута ще се върне към нива около $ 7,790. 


Това ниво по същество действа като магнит. За да може всеки възходящ тренд или низходящ тренд да бъде устойчив, ценовите нива често се “коригират” или “се отдръпват”, за да има акумулация, която да подхранва общата тенденция.


Ценовото действие през по-голямата част от май, юни и юли е над 200 EMA, докато тенденцията беше много ясна. Отскоро ценовото действие на Биткойн е спаднало под 200 EMA, което е индикация, че може да настъпи голям спад, за да се възобнови сегашната тенденция, както и споменахме. 


След като подкрепата от $ 9,000 е прекъсната, връщането към $ 7,790 е най-вероятният резултат.


Както посочва аналист на bitcoinist.com, Maxx Momentum индикаторът сигнализира малка оранжева точка, което може да е сигнал за продажба или покупка.


Като се имат предвид различните мечи индикации, е безопасно да се предположи, че това е сигнал за продажба. Обикновено Maxx Momentum ще светне оранжево преди голямо движение, което се съгласува добре с тезата, която изложихме по-горе.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още от Биткойн Анализ

Биткойн се изкачва нагоре бавно, но славно

BTC може да се увеличава постоянно, стига да няма затваряне под подкрепата на 10,000 долара. Двойката BTC / USD се изкачи по-високо и се търгува над зоната на съпротива от 10,000 долара. Освен това им...
СЕП. 15, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн продължава корекцията въпреки бичи сентимент

Наскоро BTC отскочи от дъното до средата на канала и не успя да достигне върха. Сега, изглежда, всичко показва, че отново ще се отдръпне до дъното на канала.Корекция до дъното на низходящия паралелен ...
ЮЛИ. 29, 2019 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн анализ 23-ти март

През цялата седмица BTC se търгува под нивото на съпротива на $4,100, тъй като безуспешно се е опитвало многократно да пробие над тази цена. Важно е обаче, че Биткойн е установил $ 4,000 като ниво на ...
МАР. 23, 2019 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн анализ - напред и нагоре

Цената на Биткойн, коригирана наскоро, е около 8,000 спрямо щатския долар. Въпреки това, най-голямата криптовалута остава добре подкрепена над $ 7,600 и е вероятно да се върне над $ 8,200 и $ 8,300 на...
МАЙ. 15, 2019 14:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света