НАЧАЛО Биткойн Анализ

Биткойн анализ - ами сега накъде?

ФЕВ. 28, 2019 11:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн анализ - ами сега накъде?

На различни интервали вероятно ще станем свидетели на приливи на покупки и продажби, докато биковете и мечките се опитват да установят своето господство.

Образуването на дъно след дълъг мечи пазар не е линеен процес.След интелигентното съвземане от ниските стойности, когато изглеждаше, че мечките са се предали, настъпи спадът на 24-ти февруари, който заличи около 15 милиарда долара от общата пазарна капитализация в рамките на няколко минути.Такава вълна от продажби невинаги се основава на фундаментални новини или събития. Технически фактори като подсигуряване на печалба в близост до твърда съпротива и иницииране на къси позиции от агресивни мечки могат да доведат до такъв рязък спад. Въпреки че очакваме нестабилност в процеса на формиране на дъно, продължаваме да се фокусираме върху положителните фундаментални събития.


Колкото по-дълго пазарите пренебрегват основните принципи, толкова по-силен ще е пробивът.
След Венецуела сега Русия планира да пусне криптовалута, подкрепена с петрол. ОПЕК и Русия проучват възможности за уреждане на енергийните си сделки в криптовалути, вместо в петродолари. Ако това се случи, това ще даде голям тласък на криптопазарите. Когато един държавен глава одобрява блокчейн технологията и я препоръчва на лидерите на други нации, това показва, че времето на тази технология е дошло.


Възстановяването на Биткойн, което започна от 3,355 долара, не успя да преодолее критичното съпротивление от 4,255 долара. Мечките се задействаха на 25-ти февруари и отблъснаха цената обратно до 20-дневната експоненциална пълзяща средна (ЕМА). Линията на низходящия тренд, която преди това действаше като твърда съпротива, сега трябва да функционира като силна подкрепа.Ако цената отскочи от сегашните нива, биковете отново ще се опитат да пробият на 4,255 долара. Ако успеят, това ще покаже образуването на двойно дъно, чиято цел е 5,273.91 долара. Търговците могат да защитят дългите си позиции със стоп-загуба малко под 3,236.09 долара.


Противно на нашето предположение, ако мечките потопят двойката BTC/USD под линията на низходящия тренд, цената може отново да бъде коригирана до 3,355 долара. Ако подкрепата не успее да се задържи, следващото ниво на подкрепа в низходяща посока е 3,236.09 долара, под която спадът ще се възобнови.


Движещите се средни стойности са плоски и индексът на относителната сила (RSI) е близо до центъра, което сочи към консолидация в близко бъдеще. Ценовото действие през следващите няколко дни ще ни даде по-добра представа за това дали по-ниските нива са част от предлагането или това е просто отърване от „по-слабите ръце“.


Можете да закупите или продадете Биткойн 24/7 от xChange.bg:

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още от Биткойн Анализ

Биткойн анализ 9-ти април

Напоследък имаше бавен и стабилен ръст към съпротивата от $ 5,300 в цената на Биткойн спрямо щатския долар. Двойката BTC / USD проби зоната на съпротива от $ 5,250, но не успя да надмине съпротивата ...
АПР. 9, 2019 14:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн анализ - 12/16/2020

Флагманската криптовалута се повиши с над 2,18% до $19,860, най-високото ниво от две седмици, след пробив над предишната зона на съпротива между $19,500 и $19,600. Движението нагоре придружава скок в ...
ДЕК. 16, 2020 15:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн анализ - има нови върхове на хоризонта

Вероятно BTC ще се търгува на нов връх за 2019-та година тази седмица, стига да остане над $ 9,050.След формирането на база на подкрепа близо до $ 9,000, цената на Биткойн започна ново увеличение спря...
ЮНИ. 20, 2019 12:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн анализ - ключова съпротива на $ 6,100

През последните няколко дни се наблюдава стабилно покачване на цената на Биткойн от $ 4,000 спрямо щатския долар. Двойката BTC / USD проби нивата на съпротива от $ 4,400 и $ 4,700, за да започне силе...
МАЙ. 7, 2019 12:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света