НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Анализатор на CNBC твърди, че Биткойн ще "избухне"

ДЕК. 13, 2018 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Анализатор на CNBC твърди, че Биткойн ще "избухне"

Домакинът на шоуто Cryptotrader на CNBC, Ран Неу-Нер, прогнозира, че цената на Биткойн "ще избухне" в tweet, на своите почти 90,000 последователи.

В Twitter, Ран Неу-Нер, който е и главен изпълнителен директор на Onchain Capital, крипто инвестиционен и консултантски бизнес, описва увереността си.


В tweet, той каза:

В друго съобщение в Twitter, което бе направено на следващия ден, Неу-Нер добави, че:

BTC премина от $ 6,691 (11 -ти ноември) до $ 20,000 (17-ти декември) за 5 седмици. Това, на фона на очакванията и стартирането на договор за фючърсен сетълмент на Биткойн. ETF е по-голямо нещо и изисква действителна покупка на BTC. Има 2 предстоящи крайни срокa за вземане на решение от SEC.


Неговото наблюдение идва в момент, когато Комисията за ценни книжа и борси (SEC) на САЩ е определила за краен срок 5-ти ноември,  да получи допълнителни коментари за девет Биткойн ETF приложения.

SEC преди това е отхвърлила девет заявления. Две бяха подадени от ProShares, заедно с Нюйоркската фондова борса (NYSE) за включване в NYSE Arca. Пет ETF-а бяха предложени от Direxion, който се надяваше да бъде включен и в борсата на NYSE Arca. Останалите две бяха представени от GraniteShares за включване в CBOE.

Второто решение, което SEC трябва да направи, е решението му относно ETF VanEck / Solid X Bitcoin. Първоначално се смяташе, че решението ще бъде обявено до края на септември. Крайният срок за решението бе преместен в бъдещето. Сега се очаква решението да бъде взето по-късно тази година. Много хора в общността са заявили, че смятат, че това ще бъде първото заявление, получило одобрение.

Дотогава обаче пазарът остава почти същият, какъвто наблюдавахме през последните няколко месеца. По време на писане на статията, цената на Биткойн се движи около $ 6,635, според CoinMarketCap. Тя продължава да бъде в диапазона от 6,200 и 6,800 долара.

В отделен tweet, Неу-Нер каза:

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да продължи възхода си, според Glassnode

Glassnode отбелязва в доклад, че дългосрочните притежатели на Биткойни са натрупали 79.5% от всички BTC, което е еквивалентно на стойността, постигната през октомври миналата година преди началото на ...
СЕП. 16, 2021 13:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitwise подава документи за ETF на Биткойн фючърси

ETF са инвестиционни продукти, които проследяват цената на актив или група активи и се търгуват като акции на реална борса.ETF Series Solutions се обединиха с Bitwise Index Services, подразделение на ...
СЕП. 16, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Fidelity лобира SEC да одобри Биткойн ETF

На 8-ми септември се проведе частна среща между президента на Fidelity Digital Assets Том Джесоп, шестима от ръководителите на фирмата и няколко служители на SEC.Финансовите ръководители изложиха реди...
СЕП. 15, 2021 12:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

В бичи пазар ли е Биткойн? - ето какво мисли Уили Ву

В редица нови Twitter публикации, Ву информира своите 723,300 последователи, че вижда огромна фаза на разпределение, която се разиграва при Биткойн.“Биткойн продължава да разпределя равномерно монети....
СЕП. 15, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света