НАЧАЛО Прессъобщения

Анализ на цената на Polkadot: DOT първи се възстановява, TCRV е в бичи възход

юни 17, 2023 12:09 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализ на цената на Polkadot: DOT първи се възстановява, TCRV е в бичи възход

По-голямата част от крипто пазара се срина през последната седмица, тъй като Комисията по ценните книжа и фондовите борсите на САЩ (SEC) обяви, че ще заведе съдебни дела срещу Binance и Coinbase. 

Стойността на много проекти намаля с над 10%, а други спаднаха с над 15% само за няколко дни. Докато много от тях продължават да спадат, Polkadot стана първият проект, който се възстанови, поддържайки стабилна цена през последните 24 часа. 

Междувременно Tradecurve е в бичи поход, като стойността на проекта се е увеличила с 50% по време на предварителната му продажба. Проектът бързо набра инерция и сега се очаква TCRV отново да се повиши, тъй като третият етап се превръща в най-бързо продаващият се досега.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Може ли Polkadot да достигне $5.50 през юни?

В деня след съобщението на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) цената на Polkadot драстично се понижи. В рамките на три дни стойността на токена намаля с над 5%, но сега проектът започва да се възстановява. През последните 24 часа стойността на Polkadot остана стабилна с около 3% увеличение до $4.5, което е силно отражение на предстоящите събития. 

Преди решението на SEC анализаторите смятаха, че Polkadot може да бъде един от най-добре представящите се активи на пазара през юни, като се има предвид неотдавнашният растеж на екосистемата на Polkadot. Проекти като Acala, Astar и Manta Network помогнаха на Polkadot да се развие значително, а влиянието му в цялото NFT пространство също се увеличава. 

Въпреки че стойността на токена беше задържана значително от общите пазарни тенденции през 2023 г., инвеститорите смятат, че Polkadot може да бъде един от най-добре представящите се активи през втората половина на 2023 г. Ако ръстът на цената на токена на платформата продължи, е само въпрос на време Polkadot да привлече вниманието на масовия потребител, което ще увеличи драстично стойността на токените DOT. 

Като се има предвид това и че цената му вече се покачва, експертите прогнозират, че Polkadot може да достигне $5.50 през юни и потенциално да се увеличи до $6 през юли.  

Бичият поход на Tradecurve продължава с нов ATH

Предварителната продажба на Tradecurve продължи да процъфтява въпреки неотдавнашните негативни заглавия по отношение на SEC. Всъщност някои анализатори смятат, че новите съдебни дела на SEC може да са добра новина за проекта. 

Tradecurve обединява най-доброто от децентрализираните и централизираните борси в една хибридна платформа. Нейната борса ще позволи на инвеститорите да търгуват с активи различни от крипто, както и DeFi активи от един акаунт, който може да бъде създаден само с имейл. Като децентрализирана борса няма да е необходимо да се преминава през процеси за опознаване на клиента (KYC), а инвеститорите ще могат да използват външни портфейли за съхранение на активите си. 

Експертите са изключително развълнувани от потенциала на Tradecurve и вече сравняват ръста на предварителната продажба с ICO-то на Binance през 2017 г. Прогнозите са, че родния токен на проекта, TCRV, ще нарасне 50 пъти по време на предварителната продажба на Tradecurve и току-що достигна нов исторически връх от $0.015. От този важен момент насам са продадени още 43 милиона токена TCRV, а третият етап е разпродаден на над 55%. 

Освен че премахва традиционните бариери за навлизане на пазара като децентрализирана платформа, Tradecurve ще помогне на инвеститорите да надградят знанията си за търговия с академия за търговия в метавселената.

Тази академия има за цел да обхване основите на търговията, както и различни стратегии, за да насърчи повече инвеститори да се присъединят към платформата. 

Като част от дългосрочната си пътна карта Tradecurve има за цел да привлече над 100,000 инвеститори 3 месеца след стартирането си и да се превърне в топ 3 борса само за няколко години. Като се има предвид настоящата ситуация на борсовия пазар, Tradecurve е в добра позиция бързо да спечели пазарен дял и да постигне целите си. 

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.