НАЧАЛО Прессъобщения

Анализ на крипто тенденциите: Ethereum поскъпва с 3% до $3,100, Shiba Inu кит премества 3 трилиона SHIB, а Furrever Token набира инерция

18.05.2024 17:15 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализ на крипто тенденциите: Ethereum поскъпва с 3% до $3,100, Shiba Inu кит премества 3 трилиона SHIB, а Furrever Token набира инерция

Пазарът на криптовалути демонстрира забележителни движения и ключови събития, които привличат вниманието на инвеститорите в световен мащаб.

Ethereum наскоро преживя значителен подем, като се покачи с 3% само през последните 24 часа и премина границата при $3,100, задвижван от благоприятни съдебни решения и оживена мрежова активност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този подем съответства на по-широката пазарна динамика, при която потенциалното намаляване на лихвените проценти от Федералния резерв стимулира интереса на инвеститорите към по-рискови активи, засилвайки пазарните позиции на Ethereum въпреки конкуренцията на мрежи като BNB Chain и Solana.

Етериум достигна $3.100 на фона на регулаторния успех и активната дейност на мрежата

Цената на Ethereum наскоро достигна десетдневен връх от $3,100, благодарение на благоприятно съдебно решение в САЩ и рязко нарасналата мрежова активност. Това повишение от 5.5% в рамките на 17 май последва неубедителните данни за продажбите на дребно в САЩ през април, които намалиха привлекателността на ценните книжа с фиксиран доход и засилиха спекулациите за възможно намаляване на лихвените проценти на Федералния резерв. Такива очаквания често повишават интереса към по-рискови активи като криптовалутите, които подтикват инвеститорите да се насочат към дефицитни активи, включително злато и дигитални валути.

Освен това Ethereum получи значителен подем от съдебно решение, което подчерта децентрализирания му характер, повишавайки доверието на инвеститорите на фона на продължаващия регулаторен контрол. Това съдебно решение затвърди функционирането на Ethereum без централен посредник, противопоставяйки се на аргументите, че той трябва да токенът класифициран като ценна книга.

Това развитие засили нагласите на инвеститорите и подкрепи водещата позиция на Ethereum на пазара на децентрализирани приложения (DApp), където той остава лидер по обем и адреси на активни потребители. Въпреки предизвикателствата от страна на други мрежи като BNB Chain и Solana, утвърдената роля на Ethereum като основен глобален слой за сетълмент продължава да привлича положително пазарно внимание, подчертавайки неговата фундаментална сила и критична роля в по-широката блокчейн екосистема.

Голяма транзакция, осъществена от Shiba Inu кит предизвиква пазарни спекулации, след като продаде 3 трилиона SHIB

Shiba Inu (SHIB), която преживява увеличение на цената с 1% до $0.00002494 през последните 24 часа, стана свидетел на значително пазарно събитие. Shiba Inu кит наскоро прехвърли 3 трилиона SHIB токена на стойност приблизително $74.78 милиона в Robinhood, което съвпадна с рязкото увеличение на цената. Този ход разпали дискусии в криптовалутната общност относно потенциалния връх на стойността на SHIB.

Според данни от Whale Alert тази транзакция е включвала движението на огромното количество SHIB токени от неизвестен адрес към Robinhood, което е довело до период на търговия в диапазон, което предполага по-широки пазарни ефекти от действията на кита.

Въпреки тази мащабна разпродажба, SHIB отразява 10.6% ръст в цената си през последните 24 часа, като се търгува на ниво около $0.00002494.

Реакцията на пазара показва нарастващ инвеститорски интерес и повишена търговска активност, което предполага потенциал за по-нататъшно увеличение на цената на SHIB. Междувременно индексът на относителната сила (RSI) близо до 55 отразява балансирано състояние на пазара, което показва, че активът не е нито прекупен, нито препродаден на този етап.

Furrever Token: Гготов да се превърне в следващата голяма крипто сензация

Furrever Token (FURR) бързо се превръща в отличник на криптовалутната сцена, а много анализатори го изтъкват като следващия голям пробив. Този уникален токен използва блокчейна BNB-20 и завладява потребителите с атрактивните си дизайни на тема котки, превръщайки типичните крипто транзакции в приятни срещи. Тези елементи имат за цел да повишат ангажираността на потребителите чрез очарователни стикери, емотикони и визуализации.

Значителна привлекателност за Furrever Token са неговите интерактивни предизвикателства за общността, които не само възхваляват чарът, но и ангажират членовете в приятни дейности, като по този начин възпитават приятелска и приобщаваща общност. Обещанието за ексклузивно, предстоящо съдържание поддържа вълнението живо, като гарантира, че общността непрекъснато се радва на свежи и ангажиращи преживявания.

Като дава приоритет на сигурността и съответствието, Furrever Token осигурява сигурна среда за своите потребители, което се подчертава от цялостен одит, извършен от Securi Lab. Ангажиментът за стабилност се доказва и от едногодишното блокиране на токените на екипа.

Токеномиката на Furrever Token е стабилна, като се отличава с общо предлагане от 9 милиарда токена. От тях 65% са предназначени за предварителна продажба, 25% – за децентрализирани борсови листвания, а останалите 10% – за екипа. Досега предварителната продажба успешно е събрала над $1.1 милиона и е на път да достигне целта от $1.9 милиона. С текущата си цена от едва $0.000648 за монета, Furrever Token представляват привлекателна инвестиционна възможност.

Проектът включва и състезание за най-висок общ брой покупки на стойност $20,000, което предлага допълнително ниво на вълнение и стимул за инвеститорите. Този конкурс ще приключи на 27 май 2024 г., като щедро ще възнагради 10-те най-големи купувачи.

С динамичната общност от близо 4,000 активни членове в Telegram и иновативния си подход Furrever Token се очертава да бъде изключително обещаваща инвестиция. Той съчетава по уникален начин очарователния чар на котките с динамичния потенциал на криптовалутата, като предлага на инвеститорите не просто дял в дигитална валута, а и участие в разрастваща се, любвеобилна общност. Това е вашият шанс да станете част от възхитителна революция в света на криптовалутите.

За допълнителна информация или каквато и да е помощ във връзка с Furrever Token се обръщайте само чрез официалния канал на [email protected], за да избегнете потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към раздаването на $20,000
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Променящият играта AI токен печели популярност сред феновете на меме монети, докато Dogecoin (DOGE) и Pepe (PEPE) губят популярност

Спомняте ли си дните, в които Dogeecoin (DOGE) се издигаше до нови висоти, а меметата на Pepe (PEPE) се лепяха по всички крипто форуми?

18.06.2024 9:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.