НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Аналист на CNBC предвиди отскока на Биткойн чрез технически показатели

СЕП. 23, 2018 18:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Аналист на CNBC предвиди отскока на Биткойн чрез технически показатели

Търговецът от CNBC Futures Now, Джим Юрио, прогнозира, че Биткойн ще се търгува над $ 6,800 въз основа на пазарния анализ, който посочва 6,000 щатски долара като критично ниво на подкрепа.


Говорейки по време на шоуто заедно с Антъни Грисанти, Юрио заявява, че техническите показатели са ключа за точно предсказване на движението на Битойн на всяко смислено ниво.


Той направи коментарите си на 20-ти септември по време на търговията на пода на Chicago Mercantile Exchange (CME) преди края на последния CBOE фючърсен договор. Според него, докато Биткойн не изглежда да има каквито и да е основи, с които да се основава ценообразуването му, използването на пазарните показатели може да бъде полезен начин то да се предскаже, по-специфично търговската техника, наречена "stop-in".

В отговор на въпрос, за това как възнамерява да търгува с фючърсния договор, Юрио каза:

$ 6,000 е голяма работа. Не знам защо е голяма работа, но ако погледнете диаграмите, това определено е нещо. Всеки път, когато стигне дотам, отново се отхвърля. Ако се търгува на $ 6460, с около $ 60 по-горе, от където е сега, ние правим тази техника наречена stop-in. Чакаме за малко сила и се опитваме да скочим в точното време.


Продължавайки, той каза, че с Биткойн след това на около $ 6,460, той ще направи stop-in с цел от $ 6,860. По време на писане на статията, цената на Биткойн е около $ 6,730. Според него, само ако Биткойн се търгува пак под $ 6,210, се разпада схемата, оставяйки го отново да тества подкрепата от $ 6,000.

В съгласие с тази оценка, Антъни Грисанти заяви, че пълната липса на фундаментални принципи, с които да се справя с цената на Биткойн, налага да се базират сделките на технически данни.

По думите му:

Когато нямате нищо друго освен основите, за да търгувате, търгувате с тактика, и това прави Джим. 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прог...
ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света