НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Аналист на CNBC предвиди отскока на Биткойн чрез технически показатели

СЕП. 23, 2018 18:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Аналист на CNBC предвиди отскока на Биткойн чрез технически показатели
 

Търговецът от CNBC Futures Now, Джим Юрио, прогнозира, че Биткойн ще се търгува над $ 6,800 въз основа на пазарния анализ, който посочва 6,000 щатски долара като критично ниво на подкрепа.


Говорейки по време на шоуто заедно с Антъни Грисанти, Юрио заявява, че техническите показатели са ключа за точно предсказване на движението на Битойн на всяко смислено ниво.


Той направи коментарите си на 20-ти септември по време на търговията на пода на Chicago Mercantile Exchange (CME) преди края на последния CBOE фючърсен договор. Според него, докато Биткойн не изглежда да има каквито и да е основи, с които да се основава ценообразуването му, използването на пазарните показатели може да бъде полезен начин то да се предскаже, по-специфично търговската техника, наречена "stop-in".

В отговор на въпрос, за това как възнамерява да търгува с фючърсния договор, Юрио каза:

$ 6,000 е голяма работа. Не знам защо е голяма работа, но ако погледнете диаграмите, това определено е нещо. Всеки път, когато стигне дотам, отново се отхвърля. Ако се търгува на $ 6460, с около $ 60 по-горе, от където е сега, ние правим тази техника наречена stop-in. Чакаме за малко сила и се опитваме да скочим в точното време.


Продължавайки, той каза, че с Биткойн след това на около $ 6,460, той ще направи stop-in с цел от $ 6,860. По време на писане на статията, цената на Биткойн е около $ 6,730. Според него, само ако Биткойн се търгува пак под $ 6,210, се разпада схемата, оставяйки го отново да тества подкрепата от $ 6,000.

В съгласие с тази оценка, Антъни Грисанти заяви, че пълната липса на фундаментални принципи, с които да се справя с цената на Биткойн, налага да се базират сделките на технически данни.

По думите му:

Когато нямате нищо друго освен основите, за да търгувате, търгувате с тактика, и това прави Джим. 

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

На какво се дължи спада на Биткойн?

Графиките показват брутален час за биковете рано в неделя, като BTC премина от 59,000 на 52,000 долара за минути. Загубил подкрепата на $60,000 по-рано през уикенда, BTC / USD все още беше доста ...
АПР. 18, 2021 16:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Макс Кайзер: Златото има едно-единствено предимство пред Биткойн (видео)

В ново интервю с Даниела Камбоун от Stansberry Research ветеранът от Уол Стрийт признава, че златото превъзхожда BTC, тъй като е ковък продукт, който запазва свойствата си, като същевременно променя ф...
АПР. 18, 2021 16:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит прехвърли над $600 милиона в една транзакция

На 16-ти април инструментът за блокчейн анализи Bitcoin Block Bot засече транзакцията, при която мистериозният субект преместил общо 9,610 BTC на стойност над $603 милиона от множество адреси в два по...
АПР. 17, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света