НАЧАЛО Други

Американските търговци са най-активни в големите крипто обмени

ФЕВ. 7, 2019 09:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Американските търговци са най-активни в големите крипто обмени

Американските търговци са най-активни в големите крипто обмени, според публикация в Twitter на фирмата DataLight от 4-ти февруари.


В Binance, Bittrex и Poloniex, търговците от САЩ са съответно 24, 27 и 28 процента от общият брой. Американските търговци са по-малко в Bitfinex, като са 10% от търговците на борсата, докато германските търговци са 13%. От търговците, ползващи Coinbase, 60 процента са американци.

По-рано тази година, Bittrex стартира извънборсовото бюро за търговия, което предлага около 200 крипто актива. OTC търговията стана изключително популярна сред институционалните инвеститори, които търсят големи обеми.

Coinbase неотдавна добави подкрепа за жителите на Европейския съюз, за ​​да   изтеглят пари от PayPal, след като през декември 2018 г. пуснаха тази услуга за своите потребители в САЩ.

Обемът на търговията на крипто обмените е стигнал нови дъна през януари, според анализ, публикуван от Diar на 4-ти февруари.

От началото на годината са регистрирани по-ниски обеми на търговия, отбелязвайки нови дъна, които не са били достигани от 2017 г. Diar отбеляза още, че това се е превърнал в най-лошия период за водещият крипто обмен по коригиран обем, Binance, като неговия Bitcoin (BTC) / USD пазар се понижи с повече от 40% в сравнение с декември 2018 година.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света