НАЧАЛО Регулации

Американски конгресмен спонсорира законопроект за приемане на блокчейн

СЕП. 25, 2018 21:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Американски конгресмен спонсорира законопроект за приемане на блокчейн

Конгресменът от 6-ти район на Минесота, Том Емер, обяви намеренията си да защити и ускори хода на приемането на блокчейн в САЩ, като гарантира, че закон, подкрепящ осиновяването, ще бъде приет.

 

Какви са намеренията на конгресмена?


Конгресменът също така демонстрира своята непоколебима подкрепа за основното приемане на блокчейн чрез изявление от прессъобщение на официалния си уебсайт.


Там той заявява, че ще донесе:

Три революционни законопроекта за подпомагане на цифровите валути и блокчейн технологията.

Г-н Емер направи няколко изявления за това, как той инвестира в създаването на официално приемане на блокчейн и крипто в САЩ.

Той вярва, че САЩ изостава, когато става дума за използване на блокчейн технология и цифрови активи за разработването на най-новите решения. Той също така вярва, че този закон ще бъде от полза за САЩ икономически, тъй като също ще помогне за стимулиране на разрастването на икономиката и цялостния растеж на технологичната индустрия.

Том каза следното:
Съединените щати трябва да дадат приоритет на ускоряването на развитието на блокчейн технологията и да създадат среда, която да позволи на американския частен сектор да води към иновации и по-нататъшен растеж, поради което въвеждам тези законопроекти.

Човек може да бъде сигурен, че Том Емер има намерение да гарантира актуализирането на намеренията си.

Конгресменът освен това упрекна своите колеги законодатели:
Законодателите трябва да възприемат нововъзникващите технологии и да предоставят ясна регулаторна система, която им позволява да процъфтяват в САЩ.

Г-н Емер предлага правителството на САЩ да има официална рамка за приемане на блокчейн. Рамката трябва да служи като регулаторна функция, чрез която се предоставя леко докосване, последователност и среда за блокчейн иновации.

Конгресменът също така иска рамката да посочи ясно правния статут на конкретните участници в блокчейн общността, с позоваване на миньорите най-много.

В заключение г-н Емер се стреми да търси платформа, в която данъкоплатците с дигитални активи могат да се чувстват сигурни.

Намеренията на конгресмена бяха аплодирани от членове на блокчейн общността, особено в социалните медии като Reddit и Twitter.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Регулации новини

Британците затягат мерките за бизнесите с криптовалути

Банки, бизнеси с крипто активи: "REP-CRIM"Политиката на регулатора се промени, тъй като принуждава бизнесите, които работят с дигитални активи, да подават доклади за финансови престъпления, за да помо...
МАР. 31, 2021 20:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Великобритания ще се фокусира върху регулация на стабилните монети

Глен направи своите коментари по време на изказване на конференция, организирана от City & Financial Global във вторник, предаде Reuters.За Глен решението на Великобритания да даде приоритет на ст...
МАР. 31, 2021 13:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Регулаторите в Дубай търсят обществена обратна връзка за предложените крипто закони

Органът за финансови услуги в Дубай, или DFSA, продължава усилията си за създаване на стандартизирана рамка за регулиране на криптовалутите в мегаполиса. Според прессъобщение на DFSA, публикувано...
МАР. 30, 2021 09:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase отложи листинга си след $6.5 милиона глоба от CFTC

След уреждане на обвиненията за неправилно отчитане на обема на борсата и “самотъргуване” със CFTC вчера, се появиха доклади, че борсата Coinbase ще проведе листването на акциите си към следващия месе...
МАР. 22, 2021 13:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света