НАЧАЛО Регулации

Американски конгресмен спонсорира законопроект за приемане на блокчейн

СЕП. 25, 2018 21:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Американски конгресмен спонсорира законопроект за приемане на блокчейн

Конгресменът от 6-ти район на Минесота, Том Емер, обяви намеренията си да защити и ускори хода на приемането на блокчейн в САЩ, като гарантира, че закон, подкрепящ осиновяването, ще бъде приет.

Какви са намеренията на конгресмена?


Конгресменът също така демонстрира своята непоколебима подкрепа за основното приемане на блокчейн чрез изявление от прессъобщение на официалния си уебсайт.


Там той заявява, че ще донесе:

Три революционни законопроекта за подпомагане на цифровите валути и блокчейн технологията.

Г-н Емер направи няколко изявления за това, как той инвестира в създаването на официално приемане на блокчейн и крипто в САЩ.

Той вярва, че САЩ изостава, когато става дума за използване на блокчейн технология и цифрови активи за разработването на най-новите решения. Той също така вярва, че този закон ще бъде от полза за САЩ икономически, тъй като също ще помогне за стимулиране на разрастването на икономиката и цялостния растеж на технологичната индустрия.

Том каза следното:
Съединените щати трябва да дадат приоритет на ускоряването на развитието на блокчейн технологията и да създадат среда, която да позволи на американския частен сектор да води към иновации и по-нататъшен растеж, поради което въвеждам тези законопроекти.

Човек може да бъде сигурен, че Том Емер има намерение да гарантира актуализирането на намеренията си.

Конгресменът освен това упрекна своите колеги законодатели:
Законодателите трябва да възприемат нововъзникващите технологии и да предоставят ясна регулаторна система, която им позволява да процъфтяват в САЩ.

Г-н Емер предлага правителството на САЩ да има официална рамка за приемане на блокчейн. Рамката трябва да служи като регулаторна функция, чрез която се предоставя леко докосване, последователност и среда за блокчейн иновации.

Конгресменът също така иска рамката да посочи ясно правния статут на конкретните участници в блокчейн общността, с позоваване на миньорите най-много.

В заключение г-н Емер се стреми да търси платформа, в която данъкоплатците с дигитални активи могат да се чувстват сигурни.

Намеренията на конгресмена бяха аплодирани от членове на блокчейн общността, особено в социалните медии като Reddit и Twitter.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Регулации новини

Европейският съюз предлага цялостна регулаторна рамка за криптовалутите

Потвърждавайки доклад от миналата седмица, Европейската комисия предложи в четвъртък законодателство, което ще превърне криптовалутите в регулиран финансов инструмент.Наречен "Регламент за пазарите на...
СЕП. 25, 2020 22:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Венецуела легализира копаенето на крипто, но има уловка

Според местния новинарски уебсайт CriptoNoticias, новият указ е одобрен от Йоселит Рамирез, ръководител на 'Националния надзор на крипто активите и свързаните с тях дейности' (SUNACRIP) на Венецуела. ...
СЕП. 25, 2020 15:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Русия предлагат нови изисквания за данъчното облагане на крипто

Сега министерството иска да въведе наказателна отговорност за недеклариране на данъци върху крипто, включително затвор до три години.Според доклад на "Комерсант" от 24-ти септември, министерството пре...
СЕП. 24, 2020 17:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Масовото приемане на криптовалутите в Африка се засилва значително

Експлозивният растеж, обаче, привлече вниманието на финансовите регулатори в Африка, прoбуждайки опасения, че бързането с въвеждането на строг надзор може да потуши иновациите в местната крипто индуст...
СЕП. 23, 2020 16:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света