НАЧАЛО Други

Американците вече могат да местят парите си в BTC от хиляди банки

МАЙ. 11, 2019 18:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Американците вече могат да местят парите си в BTC от хиляди банки

По-рано тази година Abra стартира своето глобално инвестиционно приложение, подкрепяно от BTC, за да демократизира инвестирането в акции, облигации, ETF-ове и криптовалути.


Платформата сега улеснява потребителите да прехвърлят пари към и от банките си към крипто.


Последната интеграция Plaid прави приложението по-полезно за по-широк спектър от хора. Едно е да имате чудесно инвестиционно приложение, друго е да можете да спечелите от инвестициите си, защото банката ви позволява това.

Сега Abra предоставя подкрепа за хиляди американски банки и кредитни съюзи. Това означава, че потребителите ще могат да преместят парите си в крипто по-лесно, като по този начин ще донесат повече фиат он-рамп.


Той също така посочи в прес съобщение:
Добавянето на тези нови подобрения на ликвидността в нашето приложение дава на потребителите повече начини за преместване между крипто и фиат. Особено сме развълнувани за нашето партньорство с Plaid, което привлича хиляди допълнителни финансови институции в екосистемата на Abra за клиенти в САЩ.

Потребителите на Abra вече могат да финансират своите сметки чрез традиционен банков превод. Но интеграцията на Plaid означава, че броят на участващите партньори се е увеличил от десетки на хиляди. Пол Уилямсън, ръководител на продажби в Plaid, заяви:

Потребителите трябва да могат да инвестират парите си, където изберат, независимо от това къде се намират.

Приложението Abra е като цяло добре прието. С ниска бариера за влизане, инвеститорите могат да започнат само с 5 долара, така че инвестирането в акции и облигации да е достъпно за всички.

Главният изпълнителен директор Бил Бархайт, каза по това време:

За първи път можем наистина да демократизираме достъпа до инвестиционни възможности в световен мащаб.

Както с много други неща в това пространство, все още има време, докато всички бъдат убедени. Да си собствена банка е страшна концепция. За всеки, който често губи ключовете си, мисълта, че може да загуби достъп до богатството си, е ужасяваща.

Необходимо е повече образование. Това може да продължи да бъде основната бариера на Abra за масовото приемане.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света