НАЧАЛО Други

Amazon Web Services дават достъп до платформата на Qtum за създаване на dApps

ЮЛИ. 27, 2018 08:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Amazon Web Services дават достъп до платформата на Qtum за създаване на dApps

На 25-ти юли Bitcoin Magazine съобщиха, че платформата на Qtum за dApp (децентрализирани приложения) ще бъде достъпна за по-голямата част от обществото чрез Amazon Web Services (AWS).


Това начинание ще даде възможност на разработчиците и потребителите на AWS да усъвършенстват системата си и да изградят интелигентни договори, като използват Amazon Machine Image, която се разработва чрез IDE на Qtum Core, Solidity и Qmix.

Фондация Qtum разработи хибридната платформа на Qtum. Тя използва слой привличане на акаунти и слой интерфейс. Тези слоеве се използват за обединяване на силата на блокчейна на Биткойн заедно с Ethereum Virtual Machine (EVM) за изграждане на dApps.

Платформата на Qtum е предназначена да бъде инструментариум и използва модела "Proof of Stake" (POS), за да намали размерите на изчислителната трудност на мрежата, за да премахне проблемите със задръстванията, като същевременно намали и решава мащабируемостта.


CIO-то на Фондация Qtum Miguel Palencia заяви:


Стартирането на Qtum в пазара на AWS предоставя лесен за използване и мощно решение, базирано на облак, за крайните потребители и Enterprise. Всеки, който иска да разработи / изгради DApps на платформата Qtum или да я използва като залагащ възел, ще се възползва от това.

Palencia обясни как технологията на Qtum е привлекателна за малките и средните предприятия, включително и за мултинационалните компании. Той заяви, че компаниите искат да стартират сървърите, без да трябва да похарчат голям брой ресурси за инфраструктурата. Qtum AMI също така е безплатна за клиентите на AWS да разполагат с Qtum сървър. Чрез това потребителите могат да разположат тестова мрежа, за да симулират публичен блокчейн, без да плащат такса.

Едно от предимствата на използването на новия Qtum AMI на AWS е лекотата да се започне блокчейн без "карането на зависимости". Платформата дава възможност на всеки да стартира Qtum възел или да използва Qtum предварително инсталиран за стартиране сървър на неговия Mainnet или Testnet, обяснява той.

Qtum AMI на AWS включва компилатора за твърдост с официалното хранилище за безпроблемна актуализация. Насърчаване на библиотеки и инструменти, които да позволяват на потребителите да произвеждат интелигентни договори и да работят върху QTпортфейла и IDE за подобрение на Qmix.

Инженерите са разработили над 50 децентрализирани приложения в широка гама от отделения. Понастоящем има 27 dApps, които работят на Ignition Mainnet-а на Qtum, включително SpaceChain, който пусна сателит, работещ на блокчейна на Qtum, и Pundi X , доставчик на терминални устройства за крипто търговия.

Автономнният блокчейн на Qtum възнамерява да въведе интелигентни договори за иновации на преносими и асоциирани приспособления, за да ограничи дистанцията между блокчейн и търговията.


На потребителя или разработчика не им е необходимо да купуват или "hodl" Qtum токени, за да използва блокчейна и технологията на Qtum. На калкулатора на платформата dApp се оценяват разходите за инфраструктурата и това, което разработчиците вероятно ще трябва да платят.

Qtum обяви на 25-ти юли "QTUM Hackathon", глобално виртуално събитие, което приканва разработчиците да създадат следващата вълна от децентрализирани и отворени приложения. Qtum покани разработчиците да построят екипи от до пет участника, а демонстрациите трябва да се проведат на 16-ти септември.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света