НАЧАЛО Други

Amazon Web Services дават достъп до платформата на Qtum за създаване на dApps

ЮЛИ. 27, 2018 08:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Amazon Web Services дават достъп до платформата на Qtum за създаване на dApps

На 25-ти юли Bitcoin Magazine съобщиха, че платформата на Qtum за dApp (децентрализирани приложения) ще бъде достъпна за по-голямата част от обществото чрез Amazon Web Services (AWS).

 


Това начинание ще даде възможност на разработчиците и потребителите на AWS да усъвършенстват системата си и да изградят интелигентни договори, като използват Amazon Machine Image, която се разработва чрез IDE на Qtum Core, Solidity и Qmix.

Фондация Qtum разработи хибридната платформа на Qtum. Тя използва слой привличане на акаунти и слой интерфейс. Тези слоеве се използват за обединяване на силата на блокчейна на Биткойн заедно с Ethereum Virtual Machine (EVM) за изграждане на dApps.

Платформата на Qtum е предназначена да бъде инструментариум и използва модела "Proof of Stake" (POS), за да намали размерите на изчислителната трудност на мрежата, за да премахне проблемите със задръстванията, като същевременно намали и решава мащабируемостта.


CIO-то на Фондация Qtum Miguel Palencia заяви:


Стартирането на Qtum в пазара на AWS предоставя лесен за използване и мощно решение, базирано на облак, за крайните потребители и Enterprise. Всеки, който иска да разработи / изгради DApps на платформата Qtum или да я използва като залагащ възел, ще се възползва от това.

Palencia обясни как технологията на Qtum е привлекателна за малките и средните предприятия, включително и за мултинационалните компании. Той заяви, че компаниите искат да стартират сървърите, без да трябва да похарчат голям брой ресурси за инфраструктурата. Qtum AMI също така е безплатна за клиентите на AWS да разполагат с Qtum сървър. Чрез това потребителите могат да разположат тестова мрежа, за да симулират публичен блокчейн, без да плащат такса.

Едно от предимствата на използването на новия Qtum AMI на AWS е лекотата да се започне блокчейн без "карането на зависимости". Платформата дава възможност на всеки да стартира Qtum възел или да използва Qtum предварително инсталиран за стартиране сървър на неговия Mainnet или Testnet, обяснява той.

Qtum AMI на AWS включва компилатора за твърдост с официалното хранилище за безпроблемна актуализация. Насърчаване на библиотеки и инструменти, които да позволяват на потребителите да произвеждат интелигентни договори и да работят върху QTпортфейла и IDE за подобрение на Qmix.

Инженерите са разработили над 50 децентрализирани приложения в широка гама от отделения. Понастоящем има 27 dApps, които работят на Ignition Mainnet-а на Qtum, включително SpaceChain, който пусна сателит, работещ на блокчейна на Qtum, и Pundi X , доставчик на терминални устройства за крипто търговия.

Автономнният блокчейн на Qtum възнамерява да въведе интелигентни договори за иновации на преносими и асоциирани приспособления, за да ограничи дистанцията между блокчейн и търговията.


На потребителя или разработчика не им е необходимо да купуват или "hodl" Qtum токени, за да използва блокчейна и технологията на Qtum. На калкулатора на платформата dApp се оценяват разходите за инфраструктурата и това, което разработчиците вероятно ще трябва да платят.

Qtum обяви на 25-ти юли "QTUM Hackathon", глобално виртуално събитие, което приканва разработчиците да създадат следващата вълна от децентрализирани и отворени приложения. Qtum покани разработчиците да построят екипи от до пет участника, а демонстрациите трябва да се проведат на 16-ти септември.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Броят на потребителите на криптовалути вече е над 100 милиона

Доклад на борсата Crypto.com изчислява, че през януари има 106 милиона потребители на криптовалути по целия свят, след скок от 16% сред участниците само миналия месец.Отделно проучване от финансовата ...
ФЕВ. 26, 2021 14:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Известно NFT бе препродадено за изумителните $6,6 милиона

Beeple - чието истинско име е Майк Уинкълман, е един от най-големите NFT артисти в пространството. През декември 2020 г. той продаде крипто изкуство на стойност $582,000 само за пет минути, част от из...
ФЕВ. 26, 2021 15:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase разкрива ключови детайли преди публичния си листинг

S-1 формулярът ѝ е публикуван от Американската комисия по ценни книжа и борси (SEC), освобождавайки пътя за дългоочакваното му директно включване в Nasdaq. Този ход ограничава седем месечните уси...
ФЕВ. 25, 2021 16:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на акциите на MicroStrategy бележи спад от 50% за две седмици

След като достигне двадесетгодишен връх, цената на акциите на фирмата преминава през чувствителна корекция. Кои събития в криптосферата стоят зад този спад?MSTR губи 50 процента за две седмициЦената н...
ФЕВ. 26, 2021 09:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света