НАЧАЛО Други

Amazon ще трябва да създадат собствена криптовалута в бъдеще

ФЕВ. 4, 2019 17:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Amazon ще трябва да създадат собствена криптовалута в бъдеще

Една от най-известните фигури в криптовалутната индустрия потвърди, че все още вярва, че онлайн търговецът на дребно, Amazon, не може да избегне издаването на собствен алткойн, в tweet, пуснат на 2 февруари.


https://twitter.com/cz_binance/status/1091696602308259840Обсъждайки по-обширно интернет сектора, Чанпен Джао - главен изпълнителен директор на топ крипто борсата Binance - каза, че не е въпроса до това дали Amazon ще издаде своя собствена криптовалута, а по-скоро кога.

Търговският гигант полагаше усилия да адаптира форми на блокчейн технологията в миналото, но връзката на компанията с криптовалутите остава само слухове.

Такива слухове периодично се появяват в новините, включително и тези, че Amazon може да интегрира Биткойн (BTC) като начин на плащане.

За всеки интернет (нефизически) бизнес, не разбирам защо някой не би приел крипто за плащания. Това е по-лесно, по-бързо и по-евтино за интегриране от традиционните платежни портали. По-малко документация. И стига до по-разнообразна демографска и географска област. Рано или късно Amazon ще трябва да издаде валута.

Джао направи изявлението си през същата седмица, в която главния изпълнителен директор на Twitter, Джак Дорси, повтори прогнозата си, че самият интернет ще използва валута по подразбиране, по-специално Биткойн.

Говорейки в подкаста Joe Rogan Experience, издаден на 2-ри февруари, Дорси предупреди, че макар да не е сигурен, че Биткойн ще изпълни тази роля, най-голямата криптовалута изглежда е най-ясният избор.


"Това е нещо, което е родено в интернет, разработено е в интернет, тествано е в интернет – то е част от мрежата." - казва той.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на PayPal съжалява, че не е инвестирал повече в Биткойн

Тийл говори за криптовалутите, централни банки и изкуствения интелект (AI) по време на интервю в Маями, организирано от политически мозъчен тръст Lincoln Network, съобщи Bloomberg на 20-ти октомври."Т...
ОКТ. 22, 2021 09:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Обемът на търговия на Binance достигна невероятните $100 милиарда за един ден

100 billion traded yesterday on #binance pic.twitter.com/SelYpou3mL— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) October 21, 2021Водещата крипто борса записа този важен етап в деня, в който Биткойн, най-голямата крипт...
ОКТ. 21, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC може да създадат собствена криптовалута

AMC е „хиперактивен в крипто“Арон намекна за плановете по време на интервю за CNBC, като отбеляза, че AMC "става хиперактивен в крипто"."Има много причини, поради които AMC може да бъде успешен емитен...
ОКТ. 21, 2021 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света