НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Алткойнът Polygon (Matic) е почти изчерпан на крипто борсите

МАЙ. 9, 2021 23:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Алткойнът Polygon (Matic) е почти изчерпан на крипто борсите

Ценовият скок на Етериум може да е забавил растежа на повечето други алткойни, но Polygon MATIC вече е почти изчерпан на борсите.

Докато в началото на януари 2021 г. на спот борсите имаше 1,24 милиарда MATIC, сега през май 2021 г., само след 4 месеца, остават само 88,49 милиона MATIC.


Предполага са, че търговците на дребно в момента са с бичи настроения за MATIC в дългосрочен план, като това се основава на цялостния напредък на проекта, а не само на скокът на цената, който разпали настоящия възход.


Голяма част от предлагането на MATIC се използва активно чрез екосистемата на Polygon за различни производствени дейности. Въз основа на това е очевидно, че Polygon е проект, който е намерил подходящ продукт / пазар, който много малко алткойни имат. Освен това MATIC е доказал своята полезност и значение за екосистемата Polygon. Тъй като изтичащият от борсите Етериум (ETH) сигнализира за повишаване на доверието на инвеститорите, подобна теория се отнася и за MATIC.


Тъй като е номер едно решение за мащабиране от втори слой за ETH 2.0, предстоящите събития за халвинга и актуализации в мрежата ETH са бичи сигнал и за цената на MATIC. Търговците на дребно и ходлърите (HODLer) с ETH в портфолиото си също вероятно притежават MATIC в повечето случаи и това е довело до нарастваща корелация между цената на двата актива, въз основа на активността на спот пазарите.Според горната графика от Lunarcrush, социалният обем на MATIC в момента е спаднал, но цената е близо до нивото от $1. Скокът в социалния обем е последван от периоди на ценово движение, обвързано с обхват и следователно благоприятства ниският социален обем.


Съществува по-висока корелация между резервите на MATIC на борсите и 24-часовия обем на търговията спрямо социалния обем. Тази графика също показва, че MATIC не се управлява от обикновени спекулации или лудост в социалните медии и цената не се контролира от няколко адреса. Очаква се ценовият скок на MATIC да продължи успоредно с откриването на нови ценови нива при ETH.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

250 милиона XRP бяха прехвърлени на Bitstamp

Междувременно Ripple продължава да изпраща XRP до платформата за търговия Huobi, за да поддържа ликвидността на монетата.250 милиона XRP в движениеПрез последните 15 часа екипът на Whale Alert е забел...
АВГ. 4, 2021 19:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дали цената на Cardano ще се срине?

В сесия за въпроси Хоскинсън отхвърли техническия анализ, като предположи, че пазарите вече са твърде сложни, за да може да работи. Думите му дойдоха в отговор на Питър Бранд, който показа модел на гл...
АВГ. 4, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 мил...
АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум виждат значителен отлив на капитал

Инвестиционните продукти, които проследяват стойността на Cardano и XRP, отчитат незначителен приток от $1,1 милиона и $0,5 милиона, според данни, предоставени от CoinShares.Продуктите с множество акт...
АВГ. 3, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света