НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Алткойн сезонът на 2021 година тепърва започва

ЯНУ. 25, 2021 19:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Алткойн сезонът на 2021 година тепърва започва

Етериум превъзхожда значително Биткойн през 2021 г. Това, според анализатор, е основен знак за навлизане в по-сериозен алткойн сезон.

 

2021 г. досега беше вълнуваща година на пазара на криптовалути. За първи път в историята видяхме капитализацията на всички токени да надхвърли $1 трилион.


И макар че голяма част от тях от това е свързано с нарастващата цена на Биткойн, през последните няколко дни става очевидно, че алткойните наваксват, което кара мнозина да вярват, че наближава "алткойн сезонът".


Алткойн сезон 2021: Това е само началото


"Алткойн сезонът" е термин, използван за описване на пазарно състояние, при което цените на алткойните се движат значително по-добре от тази на Биткойн. Това е пряко отразено в индекса на доминантност на BTC, измервайки дела на Биткойн спрямо този на целия пазар на криптовалути.


Според известния търговец, инвеститор и привърженик на крипто, който се подвизава в Twitter под псевдонима Secrets of Crypto, в момента пазарът е във фаза 2 от алткойн сезона.


Сега сме във 2-ра фаза от графиката "Пътят към Алтсезона". Етериум превъзхожда Биткойн вече цял месец и започва да започва да описва параболичен възход."Пътят към Алтсезона“ е графика, която описва различните фази на това пазарно състояние. Фаза 1 е, когато има поток от пари, които влизат в Биткойн и, вероятно, в Етериум. Това, което е важно да се отбележи тук, е, че по време на тази фаза ETH не е толкова стабилен и се мъчи да достигне темповете на растеж на Биткойн..


Втора фаза (където сме в момента, според анализатора) е, когато Етериум започне да превъзхожда BTC.


В действителност, Етериум се представя по-добре от Биткойн през тази година. ETH е нараснал с около 87% от началото на годината, докато BTC е нараснал с 15%.Друго нещо за текущата 2-ра фаза на "Пътят към Алтсезона“ е, че парите започват да текат към други алткойни с голяма капитализация. LINK на Chainlink постави нов рекорд за всички времена, докато DOT на Polkadot също се представи впечатляващо.


Какво следва?


На първо място, това в никакъв случай не е инвестиционен съвет и е важно да се отбележи, че историята не е индикатор за бъдещи събития.

Според снимката на анализатора, следващата фаза ще постави активите с голяма пазарна капитализация в параболичен възход. По-големите алткойни със силни основи също ще видят значителни печалби. По време на последната фаза на алткойн сезона монетите с висока капитализация ще се изстрелят и рязко ще достигнат нови върхове, след което ще има корекция.


Други характеристики включват процъфтяването на по-малки алткойни, както и 'meme' токени, които навлизат във възходящ тренд, тъй като всички са в стадий на ирационален оптимизъм.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Търговията на CME фючърси на Етериум е меча в първия си месец

Точно както при Биткойн, Чикагската търговска борса пусна своите продукти, когато Етериум беше на път към рекорд за всички времена. Тогава не е изненадващо, че първият месец на търговията с фючър...
МАР. 1, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano отчита невероятна търговска дейност

ADA токени на стойност над 5,17 милиарда долара смениха ръце за един ден. ADA / USD също стана най-търгуваната двойка на борсата Kraken, преди да се изплъзне на трето място. Двойката ADA / U...
ФЕВ. 28, 2021 19:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

ALPHA демоснтрира сила след интеграции с Binance Smart Chain и Compound

Alpha Finance Lab (ALPHA) претърпя пробив на цената на 25-ти февруари, тъй като поредица от важни партньорства доведоха до нов интерес към DeFi платформата. Данните от TradingView показват, че сл...
ФЕВ. 27, 2021 14:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн е един от най-обещаващите проекти за 2021 година (видео)

В ново видео анализаторът и търговецът казва на своите 435,000 абонати, че вярва, че Litentry (LIT), протокол за агрегиране на идентичност, има забележителен потенциал за растеж."Когато излизам на лов...
ФЕВ. 27, 2021 15:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света