НАЧАЛО Биткойн Алткойни

ALPHA демоснтрира сила след интеграции с Binance Smart Chain и Compound

ФЕВ. 27, 2021 14:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 ALPHA демоснтрира сила след интеграции с Binance Smart Chain и Compound

Неотдавнашната интеграция на Alpha Finance Lab с Binance Smart Chain и Compound Finance предизвика 85% рали в токена за управление на протокола.

 

Alpha Finance Lab (ALPHA) претърпя пробив на цената на 25-ти февруари, тъй като поредица от важни партньорства доведоха до нов интерес към DeFi платформата.

 

Данните от TradingView показват, че след съобщенията цената на ALPHA се е повишила до 1,78 долара, но скорошната борба на Биткойн да задържи 50,000 долара като подкрепа доведе до разпродажба сред алткойните, а ALPHA в момента се търгува на 1,31 долара.

 

Една от причините за внезапния скок беше съобщението на 25-ти февруари за партньорство с Compound Finance (COMP), което ще позволи на потребителите на Compound да се интегрират с Alpha Homora и да отпускат активи на различни платформи.

 

Поради депозита APY върху Етериум, който е по-висок на Alpha Homora, потребителите на Compound имат възможност да получат ферма, като заемат ETH срещу обезпечение в техните сметки и го заемат по протокола ALPHA.

 

Alpha също се възползва от неотдавнашната си интеграция с Binance Smart Chain, която става все по-популярна   като алтернатива на транзакциите в мрежата Етериум с ниска такса.

 

Екипът на ALPHA намекна какво предстои за протокола в следния туит, който потвърждава скорошния напредък на Binance Smart Chain:

 

След пускането на Alpha Homora v2 на 1-ви февруари, което включваше пускането на ограничена серия NFT, протоколът продължи да разширява обхвата си и да установява нови интеграции с партньори в цъфтящата децентрализирана финансова екосистема.

 

Проектът също получи нов оптимизъм на 22-ри февруари, след като беше постигнато споразумение относно условията за това как Alpha Finance ще изплати Cream Finance (CREAM) за средства, загубени по време на експлоатацията на “Iron Bank” на Alpha на 13-ти февруари. Експлойтът включваше хакер, източил 37 милиона долара от протокола.

 

В момента Compound finance е третият класиран протокол DeFi по обща заключена стойност (TVL) и партньорството между него и Alpha Finance може да допринесе за растежа и излагането на Alpha на новите потребители през следващите месеци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Крипто Маниак ФЕВ. 27, 2021 Как да печелим от дигиталното злато - криптовалута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум с нов ATH и Берлин Upgrade е пуснат на Mainnet-а

Дългоочакваният ъпгрейд стартира в основната мрежа на ETH, събитие, което подхранва възходящите пазарни настроения в полза на цифровата валута. Надстройката стартира на блок номер 1224400 като този бл...
АПР. 16, 2021 17:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света