НАЧАЛО Прессъобщения

Algorand, Cardano и Tradecurve Markets: Промяна на играта на смарт договорите

септември 15, 2023 9:40 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Algorand, Cardano и Tradecurve Markets: Промяна на играта на смарт договорите

В пространството на криптовалутите метафизиката винаги е била "еволюирай или умри", а Algorand (ALGO), Cardano (ADA) и Tradecurve Markets (TCRV) променят играта със своите смарт договори.

И трите протокола вкараха значителни подобрения в пространството, а предоставянето на полезност естествено води до натрупване на стойност.

Анализаторите очакват и трите да надминат значително пазара, а с нарастването на открития интерес към Shiba Inu (SHIB) до над $100 милиона, може ли да започне нов алткойн сезон? Други индикатори от веригата, като например компресираното ценово действие през последните седмици и ротацията на капитала от Биткойн (BTC) в алткойни, сочат, че за притежателите на алткойни може да предстоят експлозивни шест месеца.

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Tradecurve Markets (TCRV) въвежда договори за крипто деривати

Tradecurve Markets е пионер в DeFi пейзажа и ще предостави вълнуващ нов набор от смарт договори, които захранват по-дълбоко финансово приобщаване и достъп. Неговият хибриден инфраструктурен модел означава, че платформата се възползва от ликвидност на институционално ниво, което позволява да няма сделки с протакане, но моделът на попечителство е 100% децентрализиран. Трейдърите запазват контрола върху активите си, а липсата на KYC им позволява и да запазят анонимност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Достъпността на пазара винаги е липсвала в традиционния финансов апарат, със специални закони за акредитирани инвеститори и ограничения за търговците на дребно. Tradecurve Markets въвежда нов стандарт – търговия без граници и достъп за всички.

Благодарение на своите смарт договори, разработени по поръчка, Tradecurve Markets интегрира първичните TradFi активи и ще позволи на инвеститорите да търгуват с почти всеки актив, който можете да си представите, чрез обезпечаване на крипто. Оттук и преминаването към модел на сдвояване на крипто с деривати.

Криптовалути, акции, форекс, суровини и дори облигации ще могат да се търгуват на Tradecurve Markets, а опитните търговци са изградили тази платформа за търговци. Тя може да се похвали с висок ливъридж (500:1), сделки с ниска латентност и алгоритми за търговия с изкуствен интелект за всеки инвеститор, който иска да оптимизира портфолиото си.

Прогнозите за цените сочат към 5,000% преди приключването на предварителната продажба, а платформата има за цел да приеме 100,000 потребители в рамките на три месеца след старта. Предварителната продажба вече е привлякла над 17,000 уникални инвеститори и е събрала над $4 милиона. Може ли $TCRV да стане най-горещият алткойн за 2023 г.? Данните от веригата показват, че да.

>>Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Algorand (ALGO) смарт договори от корпоративен клас

Algorand е създадена от легендарния лидер в областта на блокчейн Силвио Микали. Блокчейнът може да се похвали с впечатляваща пропускателна способност, способна да изпълнява повече от 1,000 транзакции в секунда и не е спирал да работи от създаването си досега.

Този блокчейн от корпоративен клас вероятно е първият, който решава трилемата на блокчейн, при която трябва да се направи компромис между децентрализация, мащабируемост и сигурност. Algorand също така е сключила няколко впечатляващи партньорства, включително с CMB International.

Уникалното за Alogrand е, че неговите смарт договори имат компонент извън веригата, а тази двустепенна архитектура позволява разширена програмируема функционалност. Ценовите прогнози са оптимистични за родния токен на Algorand $ALGO, като прогнозират диапазон между $0.17 и $0.21 през 2024 г.

Cardano (ADA) въвежда смарт договор за $WBTC

Cardano представи още една победа за своята екосистема DeFi с нови смарт договори, поддържащи $WBTC в мрежата. Това позволява на потребителите да имат достъп до $BTC в рамките на мрежата на Cardano, а всички $WBTC са подкрепени на база 1:1.

Участниците в екосистемата вече могат да използват най-стария криптоактив в рамките на екосистемата Cardano, осигурявайки попътен вятър за по-голямо приемане на DeFi сред потребителите на Cardano. Наред с това ново допълнение към токена, мрежата наскоро подобри времето за синхронизиране на нодовете си чрез ъпгрейд на Mithril.

От стартирането си през 2017 г. Cardano предлага мащабируема алтернатива на Ethereum (ETH), а анализаторите отново стават бичи настроени към $ADA. Те прогнозират потенциален диапазон между $0.73 и $0.89 през 2024 г.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV):
Уебсайт: https://tradecurvemarkets.com/
Предварителна продажба за покупка: https://app.tradecurvemarkets.com/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.