НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Активирани са актуализациите на Constantinople и St.Petersburg

МАР. 1, 2019 10:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Активирани са актуализациите на Constantinople и St.Petersburg

Aктуализациите Constantinople и St. Petersburg за втората по големина криптовалута в света, Етериум (ETH), се състояха на 28-ми февруари, според ethstats.net.


По-конкретно, актуализациите бяха пуснати в основната мрежа на блок 7,280,000, в съответствие с предишния график. Въпреки че ъпгрейда има две имена от две първоначално отделени актуализации, те впоследствие са комбинирани в едно.

На Ethernodes.org не всички потребители на Етериум са усвоили актуализациите. Само при 22.3% от клиентите на Geth и Parity работи версията на Constantinople.

Constantinople е настроен да внесе многобройни подобрения в ефективността на платформата, включително по-евтини транзакционни такси за някои операции в мрежата на Етериум. Както вече беше съобщено, Constantinople хард форка беше забавен през януари поради новооткрита уязвимост.

St. Petersburg ъпгрейда има за цел да изтрие предишна актуализация, Ethereum Improvement Proposal (EIP) 1283 от тестовите мрежи на Етериум, тъй като този EIP е бил идентифициран като уязвимост в сигурността.

През януари, големите американски криптовалутни борси Coinbase и Kraken станаха последните, които потвърдиха подкрепата за ъпгрейда на Етериум. Двете борси се присъединиха към Binance, Huobi и OKEx, които започнаха да наблюдават събитието преди първия му опит за прилагане.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света