НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Aко Биткойн остане под $16 000 до другата седмица, ще видим рекорд за най-дълъг мечи пазар

ЯНУ. 27, 2019 09:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Aко Биткойн остане под $16 000 до другата седмица, ще видим рекорд за най-дълъг мечи пазар

Ако цената на Биткойн остане под $16 000, което е 20% по-малко от най-високите си стойности от $20 000 до 2-ри февруари, то ще претърпи най-дългия мечи пазар в десетгодишната си история.


На традиционните пазари спадът от 20% спрямо рекордно високите стойности се счита за мечи пазар. От януари 2018 година, Биткойн е в период на мечи пазар и не успява да се възстанови над ключовите нива на съпротива и преживява интензивно 12-месечно разпродаване.


Какво могат да очакват Биткойн инвеститорите?


От ноември 2018 година, цената на Биткойн спадна от над $6,000 до средата на $ 3,000. При най-ниската си годишна стойност, цената на BTC спадна с повече от 47% в рамките на два месеца, като регистрира един от най-стръмните краткосрочни спадове през последните години.


Джош Рейджър, технически анализатор на криптовалута, заяви, че в рамките на една седмица, при предположението, че цената на BTC ще остане в тесен диапазон между $ 3,500 и $ 4,000, Биткойн ще постави нов рекорд на корекция.

Анализаторът каза:

Рекорд корекция на BTC: На 2-ри февруари вероятно ще счупим рекорда за най-дългата корекция на Биткойн: 410 дни (от ноември 2013 година до най-ниската цена през януари 2015 година). Много скоро ще можете да кажете, че сте оцелели най-дългия мечи пазар в историята на Биткойн.

Понастоящем най-дългата корекция в историята на Биткойн е 420-дневният мечи пазар, преживян през 2013 до 2015 г.

В краткосрочен план, търговците обикновено виждат ценовата тенденция на BTC да се клони нагоре. Крипто търговец с онлайн псевдонима “Mayne” предполага, че поради устойчивостта на Биткойн, в диапазона на средно $ 3,000, потенциалното възстановяване може да е в ход.

Въпреки това, търговецът обясни също, че слабoто възвръщане на BTC над нивото от $ 3,500 и по-ниските върхове на актива, регистрирани през последните няколко седмици, може да остави актива уязвим за рязък спад в стойността.


Оттеглянето на Биткойн ETF доказва крипто зимата


На 24-ти януари бе съобщено, че след оттеглянето на предложението на CBOE и VanEck за борсово търгуван фонд (ETF), цената на доминиращата криптовалута едва се измести.

Алекс Крюгер, анализатор и крипто икономист заяви, че стабилността на Биткойн след дългоочакваното събитие показа липсата на търговска дейност и цялостен интерес към пазара.

Анализаторите очакват цената на BTC да остане стабилна в ниски ценови диапазони през първите две тримесечия на 2019 година, Биткойн е на път да направи нов рекорд за най-дългия мечи пазар в своята история, който надхвърля сегашния рекорд с поне пет до шест месеца.https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света