НАЧАЛО Други

Африка може да бъде следващия катализатор за крипто балона

ЯНУ. 8, 2019 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Африка може да бъде следващия катализатор за крипто балона

Скоростта, с която криптовалутните борси и блокчейн фирмите "бутаха" офисите и проектите си към Африка, е доста забележима.

Много крипто ентусиасти могат да попитат защо промяната на вниманието е към Африка, когато има други страни в Европа и Азия, които са по-сгъстени откъм инвеститори?


Причините не можаха да бъдат пресилени, тъй като:

1) Това е тайната на Китай

2) Колкото по-голям е броят на участниците, толкова по-силно е приемането

3) Повечето африканци са склонни да опитат нови изобретения


Това е тайната на Китай


Много хора не са наясно, че високият темп на нарастване на икономическото развитие на Китай, се дължи на неговата концентрация и проникване в Африка.

Китайското правителство и инвеститорите са открили това и оттам идва увеличаването на обема на изнасяните продукти от Китай до африканските страни. Откриването на тази тайна накара проекти като Binance и Luno да продължат да разширяват бизнеса си в африканските страни, тъй като увеличаването на адаптирането на криптовалутите в Африка би могло да доведе до увеличаване на стойността на притежаваните крипто активи, а оттук и произлиза възможността за следващ балон.


Колкото по-голям е броят на участниците, толкова по-силно е приемането


Мнозина можеха да се съгласят, че независимо от низходящия тренд от миналата година, докладите твърдят, че има увеличение на броя на крипто потребителите. Увеличаването на този брой би могло да покаже, че има желание хората да приемат крипто, като предпочитан метод на плащане. Така, увеличаването на броя на тези потребители в Африка ще добави към непрекъснатите печалби, които криптовалутите постигат на други континенти като Азия, Северна Америка и Европа.


Повечето африканци са склонни да опитат нови изобретения


Преводите, които западните страни събират от африканците е високо. Това показва, че африканците имат опит с тестването на новите изобретения. Увеличаването на крипто знанието в Африка ще доведе до по-голямо развитие на криптовалутите в страната, което само по себе си ще повиши и цената им.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света