НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Администрацията на Тръмп може да предостави една невероятна възможност за инвеститорите в Биткойн

ФЕВ. 17, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Администрацията на Тръмп може да предостави една невероятна възможност за инвеститорите в Биткойн

Висш служител на президента Доналд Тръмп предположи, че нов пакет от стимули може да включва необлагаеми инвестиции извън план 401 (к).

Предлаганите данъчни спестявания биха изглеждали като стимул за купуване на фондовия пазар и потенциално други инвестиции като Биткойн.

Предложението, според Лари Кудлоу, директор на Националния икономически съвет, би позволило създаването на обща спестовна сметка. Това би включвало спестявания при пенсиониране, здравеопазване и образование на едно място.

Данъкоплатците биха могли да финансират безмитната сметка и биха имали възможност да инвестират тези средства, както решат. Освен това няма да се начисляват данъци върху печалбата - често наричани "капиталови печалби“.

За домакинство, което прави общо $200 000 годишно, до $16 000 могат да бъдат внесени без данъчни последици. След това средствата могат да бъдат инвестирани по преценка на собственика.

Последиците за инвестициите в Биткойн са широко разпространени. Докато средствата остават инвестирани в структурата на спестовната сметка, Биткойн може да се купува и продава без данъчни задължения.

Собствениците на Биткойн са били поразени от въпроси за данъчни задължения. Такава инвестиционна структура обаче би предоставила напълно необлагаема среда за инвеститорите, заинтересовани от участие в дигитални валути.

Освен това, значителният растеж на стойността на инвестициите - като например растежът, който вече се случи през 2019 г., ще остане защитен от данъчно облагане. Това би осигурило допълнителни средства за растеж на инвестициите.

Въпреки че предложението вероятно ще бъде прието на драго сърце от повечето инвеститори, все още остава само това - предложение. Всяко намаляване или промяна на данъци трябва да бъде одобрено от Камарата на представителите на САЩ.

Намаляването на данъците и икономическата политика често се предлагат през годините на изборите и също толкова бързо се свалят от противниковата партия. Предложението на Тръмп за "данъчен подслон" за инвестиции може да срещне същата съдба.

Независимо дали е одобрен или не, размерът на инвестицията по време на администрацията на Тръмп се е увеличила значително. Рекордните 55% от домакинствата са инвестирали в борсата към 2019 г. - най-високата цифра след Голямата депресия.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Ивайло ФЕВ. 18, 2020 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Спад в Биткойн транзакциите и разплащанията с Visa

Тъй като мнозина по света сами решават да влязат под карантина, за да предотвратят по един или друг начин разпространението на COVID-19, може да се предположи, че ще има увеличение на онлайн покупките...
АПР. 2, 2020 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо халвингът на Биткойн ще промени всичко?

Един анализатор демонстрира значението на този ход, като го сравнява с други ограничени стоки. Биткойн се сравнява с благородните металиАнализаторът PlanB публикува уникална графика в Twitter, която...
АПР. 1, 2020 19:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум са двете най-лоши инвестиции за 2020 година след петрола

Това ли е силата на „запаса от стойност“, за който чуваме от години? Само и единствено петролът се представя по-зле в последно време.От началото на глобалната пандемия от коронавирус, световните пазар...
АПР. 1, 2020 14:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от Биткойн в Q2?

В пет от последните шест години, най-голямата криптовалута отчита сериозни печалби между април и юли.  След вълнуващ старт на годината, коронавирусът вся хаос в пазарите. Почти всички класов...
АПР. 1, 2020 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света