НАЧАЛО Други

Abra ще позволи инвестирането във фракции от ETF-ове и акции

ФЕВ. 7, 2019 21:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Abra ще позволи инвестирането във фракции от ETF-ове и акции

Крипто стартъпът Abra добави нова функция към блокчейн приложението си.


С него ще позволи на глобалните клиенти да купуват части от традиционните инвестиционни инструменти.


Фирмата твърди, че както можете да притежавате част от Биткойн, така ще можете да имате част от по-скъпи акции например.

Новината бе обявена в сряда, като Abra каза, че приложението ще използва блокчейн и интелигентни договори за поддръжка на частични инвестиции във фондове, търгувани на борсата (ETFs). Приложението вече предлага инвестиции в 50 валути и над 30 криптовалути.

Минималната инвестиция е 5 долара. Функцията ще бъде достъпна за инвеститорите в над 155 страни, предлагайки нулеви такси за търговия на акции и инвестиции в ETF за останалата част от 2019 г.

За начало, Abra каза, че ще предложи 50 нови инвестиционни актива, включително акции от големи компании като Facebook Apple, Amazon, Google, Netflix; ETF-ове като Vanguard Growth и S&P 500 и индекси като Russel 2000.

Abra не съхранява и няма достъп до средствата на потребителите. Вместо това, те се съхраняват в Биткойн блокчейна, правейки транзакциите по-сигурни от централизирани бази данни, използвани от повечето крипто обмени и портфейли.

Основана през 2014 г., Abra е подкрепена от забележителни инвеститори, включително American Express Ventures, Foxconn Technology Group, Arbor Ventures и др.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Служител на Celsius отстранен след слухове за ареста на финансовия директор на компанията

"Наскоро бяхме информирани за полицейско разследване в Израел, включващо служител“, написаха от Celsius в Twitter. "Въпреки че това по никакъв начин не е свързано с времето или работата на служителя в...
НОЕ. 28, 2021 15:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света