НАЧАЛО Други

Abra ще позволи инвестирането във фракции от ETF-ове и акции

ФЕВ. 7, 2019 21:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Abra ще позволи инвестирането във фракции от ETF-ове и акции

Крипто стартъпът Abra добави нова функция към блокчейн приложението си.


С него ще позволи на глобалните клиенти да купуват части от традиционните инвестиционни инструменти.


Фирмата твърди, че както можете да притежавате част от Биткойн, така ще можете да имате част от по-скъпи акции например.

Новината бе обявена в сряда, като Abra каза, че приложението ще използва блокчейн и интелигентни договори за поддръжка на частични инвестиции във фондове, търгувани на борсата (ETFs). Приложението вече предлага инвестиции в 50 валути и над 30 криптовалути.

Минималната инвестиция е 5 долара. Функцията ще бъде достъпна за инвеститорите в над 155 страни, предлагайки нулеви такси за търговия на акции и инвестиции в ETF за останалата част от 2019 г.

За начало, Abra каза, че ще предложи 50 нови инвестиционни актива, включително акции от големи компании като Facebook Apple, Amazon, Google, Netflix; ETF-ове като Vanguard Growth и S&P 500 и индекси като Russel 2000.

Abra не съхранява и няма достъп до средствата на потребителите. Вместо това, те се съхраняват в Биткойн блокчейна, правейки транзакциите по-сигурни от централизирани бази данни, използвани от повечето крипто обмени и портфейли.

Основана през 2014 г., Abra е подкрепена от забележителни инвеститори, включително American Express Ventures, Foxconn Technology Group, Arbor Ventures и др.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

YouTube обмислят добавянето на функционалност за NFT

В годишно писмо до създателите, изпратено във вторник, Уоджиски каза, че YouTube вижда Web3 като източник на вдъхновение за нови начини за подобряване на платформата.NFT идват в YouTubeYouTube се прис...
ЯНУ. 26, 2022 19:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света