Home

Робърт Кийосаки похвали Илон Мъск за последните му успехи

05.09.2024 19:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки похвали Илон Мъск за последните му успехи

Робърт Кийосаки, известният автор на книгата „Богат татко, беден татко“ и видна фигура в бизнес света, наскоро похвали Илон Мъск след голям успех на SpaceX.

Коментарите на Кийосаки бяха предизвикани, след като НАСА обяви, че капсулата “Crew Dragon” на SpaceX ще бъде натоварена със задачата да върне двама астронавти от Международната космическа станция – мисия, първоначално предназначена за “Starliner” на Boeing, която се сблъска със сериозни технически затруднения.

В публикация в платформата Х, Кийосаки изтъкна лидерството на Мъск в решаването на проблемите, оставени от неуспеха на Boeing, определяйки милиардерът като “гениален млад предприемач“.

Той поздрави Мъск за способността му да се справя с проблемите и подчерта, че светът се нуждае от повече професионалисти като него, които могат ефективно да решават предизвикателствата, поставени от големите корпорации.

Похвалите на Кийосаки подчертават стойността, която той придава на иновациите и уменията за решаване на проблеми в стимулиране на прогреса, противопоставяйки ги на недостатъците на традиционните индустриални гиганти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Намаляването на лихвите с 0.5% е “политически ход” – Доналд Тръмп

Доналд Тръмп разкритикува неотдавнашното решение на Федералния резерв да намали основния си лихвен процент с половин пункт, като го нарече “политическа маневра” и предположи, че по-малкото намаление би било по-подходящо.

20.09.2024 19:45 2мин. четене Alexander Zdravkov

Игра от платформата на Telegram пусна собствен токен, започвайки търговия на Binance

Играта за печелене с докосване (Tap-To-Earn) в рамките на приложението Telegram, Catizen, официално пусна своя токен, CATI, който вече е достъпен за търговия на Binance и други големи борси.

20.09.2024 19:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Terraform Labs спечелиха съдебно съгласие за прекратяване на дейността си

Terraform Labs, създателят на екосистемата Terra (LUNA), получи съдебно одобрение за прекратяване на дейността си, след като се споразумя с Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ по обвиненията в измама, свързани със срива на стабилната монета TerraUSD и токена LUNA, които причиниха загуби за $40 милиарда през 2022 г.

20.09.2024 19:15 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто борсата Jupiter се разширява с нови придобивки и функции

На конференцията Solana Breakpoint 2024 Jupiter Exchange обяви придобиването на SolanaFM и Coinhall, с което разшири възможностите си за данни и инфраструктура.

20.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.