НАЧАЛО Биткойн Алткойни

70 милиона TRX са спечелени от потребителите на TronBet

ОКТ. 19, 2018 22:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 70 милиона TRX са спечелени от потребителите на TronBet

Новината за игралната платформа на фондация Tron бе изненадваща за някои хора, които не са свикнали с динамичната същност на крипто пространството в наши дни.


TRONbet е базиран на блокчейн DApp, стартиран от Фондация Tron само преди няколко дни.


Досега платформата е накарала доста хора да загубят дъха си, тъй като регистрираха първите 10,000 игри само в първия си ден.

Въпреки това, честно е да се отбележи, че TRONBET всъщност не е единственият DApp в мрежата на Tron. Има и много други продукти. Tron има политика на тясно сътрудничество с разработчици и програмисти, които имат амбиция да създадат някои интригуващи неща на платформата.

Когато искате да играете TRONbet, първо влизате в TRONlink, портфейл, посветен на TRX. След това въведете число и сумата, която искате да заложите. Системата проверява дали номерът ви на избор пада над или под целевия номер на наградата. Ако падне по-долу, ще спечелите някакво изплащане. Има играчи натрупали по $ 130 в TRX.

Както и повечето други цифрови платформи, TRONbet е изправен пред определени проблеми и това включва проблеми с оперативната прозрачност и сигурност. Въпреки това, благодарение на огромния си опит в игралната индустрия, разработчиците успяха да решат тези проблеми и да направят TRONbet хит сред геймърите и крипто ентусиастите.


Новините за успешното стартиране на TRONbet идват само няколко дни след като друга игра, наречена Magic Academy, дебютира в индустрията.


Други новини сочат, че Magic Academy ще бъде интегрирана в TRON Testnet, за да даде възможност на потребителите да търгуват с техните Wizard виртуални токени. С такива положителни събития, случващи се около TRX, е лесно да се разбере защо криптовалутата е 11-тата по пазарна капитализация цифрова валута - според Coinbase.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Крипто милиардер споделя кои два алткойна следи внимателно

В ново интервю за Bloomberg Markets милиардерът каза, че Tezos (XTZ), който има програмируем блокчейн с отворен код, има много от нещата, които търси в крипто проект.“Това, което разлгеждам, е кои са ...
НОЕ. 29, 2021 16:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SAND токенът се покачи с над 80% за 1 седмица

Популярният токен на The Sandbox се катапултира в първите петдесет криптовалути по пазарна капитализация, като зае позиция 33, след като нарасна с над 80% през последните 7 дни, според данни от CoinMa...
НОЕ. 29, 2021 17:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мъж кръщава сина си на любимата си криптовалута

Неговият туит не остана незабелязан от главния изпълнителен директор на Input Output Чарлз Хоскинсън, който приветства бебето на света.Welcome baby cardano to the world https://t.co/oXNx1sUi22— Charle...
НОЕ. 29, 2021 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор предвижда отскок за Биткойн - ето какво мисли за Етериум

Псевдонимният търговец Smart Contracter каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн дава знаци, че корекцията е почти приключила.“Няма признаци за обръщане ‘все още’, но току-що имахме окончате...
НОЕ. 29, 2021 08:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света